Deci, in acelasi stil laconic va povestim cum am aflat ca David a devenit alergic. La lucruri vechi/acarieni/praf/spori. Am aflat-o dupa ce am vizitat de doua ori Targul de pe Aviatorilor, cu lucruri de la anticari, cu mobila veche si altele din aceasta categorie. Vizite care s-au lasat cu cascade de stranuturi, secretii multe multe si niste ochi injectati. Prima oara, prin august, a fost mai usor. A doua oara, ieri, a fost mai rau. Claritine-ul insa si-a facut treaba, ca azi nu mai avea nimic. Partea nasoala este ca nu-i de joaca cu alergia, asa ca va trebui sa stam cu ochii in 4.

Altfel, ne pregatim sa spargem bariera celor 8 kilograme. Ne-am vaccinat de patru luni si am dat dovada de un comportament exemplar. Am uitat sa mai si citim la ce ora este intalnirea Mafiei Mamicilor, asa ca am ratat-o de data asta.

Am comemorat pe 11 septembrie, 18 ani de cand a murit bunica mea de la Cluj, iar azi pe 14, 3 ani de cand a murit a doua bunica, momente de introspectie, analiza si psihanaliza pentru mine.

Am vazut saptamana trecuta cum mai pleaca o familie de cunostinte din tara, cu speranta ca vor gasi un loc unde sa fie respectati ca indivizi. Tot saptamana trecuta am vazut cum in tara asta un om iti poate intra in casa si politia face anchete de mantuiala.

Cam atat. Voi ce ati mai facut?

LE: Si tot de o saptamana incerc sa ma conving ca trebuie sa ma tund. Ca parul ala muuuuuult care se duce spre surgere este al meu si ca trebuie sa fac rapid ceva. Deocamdata m-am oprit asupra bobului lui Katie Holmes.