Leapsa de la Raluca.

Ce am facut saptamana asta? Pai asa ma intrebi? Nu e mai bine live?

Deci, cumparaturi in Cora, aprovizionare cu pampersi, detergent, hartii, silan si altele din categoria existentiale. Dupa care am testat uscatorul de rufe mamei mele. Care e separat de masina de spalat. Si am terminat prin a sta cu catel si purcel langa ea (inclusiv David, care era fascinat de un ventilator si nu-si mai lua ochii de la el), asteptand sa termine programul si sa vedem minunea: rufe complet uscate. A naibii masina se incapatana insa sa nu termine. Arata ca mai are 10 minute dupa care sarea la 40. Ajungea iar la 11 minute, iar sarea la 20. Si tot asa. Pana noi satui de atata asteptat, am apasat butonul de salvare. Si am descoperit ca saraca masina stia ea ce facea, ca doar de-aia se zice ca e inteligenta. Filtrele de scame erau “blindate”. Deja se facuse un strat de aproape un centimetru grosime de scame, iar senzorii o luasera razna. Rufele saracele erau aproape uscate dar ea tot insista in a le usca. Asta a fost seara de sambata.

Plimbare in Botanica. Nu singura ci cu Miki si cu Mara. Daaaa, incercam sa ii combinam pe cei doi juniori . Daca ati vedea ce bucatica buna este Mara mi-ati da dreptate! Buba e ca amandoi sunt setati pe modul ignore deocamdata. Dar, nu ne lasam batute!

Conferinta via Skype cu prietenii americani.Very useful, daca vrei sa faci o analiza comparativa a celor doua culturi si stiluri de a lucra in echipa. Nu numai ca ne intelegem ca turcii, dar nici nu impartasim aceeasi viziune. Oricum privesc partea buna a lucrurilor: am de invatat de la ei si e o experienta mai mult decat folositoare.

Atelier la Valentina. Ei da, asta da distractie! M-am simtit super bine, am pictat si am fost deconectata timp de doua ore. Abia astept partea cu pictatul pe tricouri! Asta am facut eu ieri. Nu doresc comentarii pe marginea creatiei, si va asigur ca Valentina nu e cu nimic de vina pentru creatia mea!