Mi-am pus in cap sa scriu in fiecare zi. asta era luni. Marti evident ca nu am mai scris. Marti ce-i drept am alergat juma de zi, am dus copiii la controlul de o saptamana, si cand am ajuns acasa mailul ba mergea, ba nu mergea, netul idem. Nu am stat mult ca am plecat la Valentina, la ziua „doamnelor”, unde am luat-o si pe Chiti cu mine. Eu am facut pliculete de ceai cu fructe iar Chiti impreuna cu Daria, fetita Valentinei au facut praf patul de la cat au sarit. S-au certat pe jucarii, s-au tavalit pe jos, s-au jucat mai mult sau mai putin frumos, dar sanatos, au mancat din materia noastra prima pentru ceai samd. In doua cuvinte s-au simtit bine.

Ieri a fost ziua in care in mod repetat l-am auzit pe David spunand clar si raspicat „mmmammma”, ceea ce mi-a urcat orgoliul de mama pe culmi nebanuite. Altfel, merge din ce in ce mai bine, desi picioarele ii mai joaca feste uneori.

Poze zero, fotografii zero.

As asculta muzica, multa muzica. Vreau sa ii vad pe Cranberries. Pe Bob Dylan. Si abia astept sa ii vad pe U2. Si mi-e dor de Best Fest.