Mai intai si mai intai, la :

Salonul de Carte, Presă şi Muzică

Muzeul Naţional de Istorie a României va găzdui, în perioada 3 – 7 martie, cea de-a XV- a ediţiei a „Salonului de Carte, Presă şi Muzică Bucureşti”. Evenimentul, organizat de firma Amplus International, reuneşte peste 100 de firme participante: edituri, importatori şi distribuitori de carte, fundaţii, societăţi şi institute culturale, instituţii de învăţământ superior, unităţi muzeale. Accesul liber la expoziţie şi preţurile promoţionale practicate la standuri reprezintă argumente majore, care atrag vizitatorii doritori de carte beletristică, tehnică, didactică, ştiinţifică, universitară, academică, economică, enciclopedică, critică, memorialistică, pentru copii şi, nu în ultimul rând, lucrări muzicale, CD-uri şi DVD-uri.
Program de vizitare:
Miercuri: 14:00 – 19:00
Joi, Vineri, Sambata: 11:00 – 19:00

Duminica: 11:00 – 16:00

Sursa: Ganduri pentru fiecare zi

Si neaparat, de neratat, vineri, se lanseaza „Urechile pisicii Olga” ale savuroasei noastre Oana Dusmanescu, aka Shmeny, la ora 17:00, tot in cadrul Salonului de la Muzeul National de Istorie. Oana, numele blogului cand il schimbi?

UPDATE: Tocmai am aflat ca Oana o sa doneze toate castigurile obtinute in urma vanzarii cartii catre un adapost de animale. Impresionant!

Dupa care:

Alege un cadou handmade de Ziua Femeii! Vino la targul ILoveHandmade!

Cand? 6-7 Martie

Unde? Muzeul Municipiului Bucuresti (vis-a-vis de Universitate si TNB)

Cu ce te vom rasfata? Accesorii colorate, din cele mai diverse materiale – de la fimo la pietre semipretioase si cristale Swarovski, gentute chic, articole vestimentare dar si cu cele mai dulci prajituri.

Sursa: IloveHandmade.ro

Daca mai aveti si alte informatii despre locuri frumoase numai bune de vizitat in weekendul asta cu ninsoare, impartasiti-le si cu noi, nu le tineti numai pentru voi!