Am placerea sa va invit la o expozitie cu totul si cu totul speciala. Este vorba de expozitia la jumatatea anului, a colegilor mei de la Fotopoetica. Oameni speciali, fotografii speciale. Si in cazul in care va intrebati de ce numele meu nu este pe afis, motivul e simplu. Am pierdut foarte mult in prima parte a cursului, recuperarea este dificila si este extrem de greu sa reusesti sa faci fotografii cand creativitatea este inecata in prea mult cotidian. Prima parte pentru mine a fost amestecata cu bolile copiilor, cu momente in care nu a existat altceva pentru mine decat dorinta de a ii vedea bine pe amandoi. Iar numele pe afis nu se castiga bifand prezente la curs, ci realizand fotografii deosebite, de calitate. Dar, sa revenim la subiectul acestui post. Deci:

La jumătatea drumului celei de a 3-a generaţii.

Muzeul Literaturii Române din Bucureşti găzduieşte expoziţia fotografică “La ½ din 2010” a Şcolii de Poetică Fotografică “Francisc Mraz” din Bucureşti, şcoală patronată de Fundaţia “Societatea de Concerte Bistriţa”.

Căutări îndrăzneţe, fără pofte de superficiale şocări. Chef de poveste, fără anecdotic imediat. Plasticitate, fără ocheade ilicite spre pictură. Asocieri tematice contrastante, dezvoltate vizual până la eliminarea necesităţii de explicitare verbală. Expresii cromatice nu bălţături. Emoţii vizuale fără îngrădiri venite din comodităţi comerciale sau agresivităţi dictate de moda momentului.

27 de autori expun 75 de lucrări.

Expoziţia se vernisează marţi 30 martie 2010, ora 19 în ROTONDA 13 a Muzeului Literaturii Române din Bucureşti, B-dul Dacia nr.12 şi va dura până pe data de 12 aprilie. Program de vizitare:marţi-duminică 9.00-17.00.

Sunteti bineveniti!