Pe Travel & Living este o emisiune seara. Foarte „educativa” la fel cum sunt majoritatea emisiunilor „Made in USA”. Se numeste „I didn’t know I was pregnant”. Unde sunt numai cazuri de femei care nu numai ca au ramas insarcinate fara sa stie dar au trecut prin toata sarcina si mai mult s-au trezit nascand crezand ca sunt constipate. Acum trecem peste faptul ca o sarcina se poate ascunde. Cunosc direct doua cazuri, in care ele au ascuns sarcinile, de parinti si de toata lumea, si au spus doar in momentul in care au intrat in travaliu. Mai cunosc un caz si la noi, in care ea, mama a sapte (!) copii, nu numai ca nu a stiut ca e gravida cu numarul opt, dar a si nascut fara sa isi dea seama, in timp ce se uita la TV.

Dar hai sa o luam cu usurelul. Unu la mana, poti sa nu ai absolut nici un simptom. E perfect normal si se intampla asta la multe case. Pardon gravide. Nu tu greturi, dureri, nimic. Doi la mana poti sa ai ciclu. Aici deja am niste semne, pentru ca unul e un ciclu normal si altul e unul in sarcina. Dar hai, fie. Trei la mana, poti sa nu te ingrasi, sau poti sa fii indeajuns de rubensiana (sa ma scuze domnul pictor) incat sa nu se vada burta.

Dar, oameni buni, copilul ala misca!!!!! Se intoarce, se rasuceste, da din maini, din picioare. Si da, unii sunt mai delicati si altii mai putin, dar toti misca. Cum sa nu simti asa ceva????? Sa ma lamureasca si pe mine cineva.