Well, am capatat si eu un pic de glas. Deci, sa povestesc pe foarte scurt. Radu cel mic s-a mufat din prima la sursa, de parca asta ar fi facut dintotdeauna. Sa speram ca asa il va tine mult si bine, si ca nu vor fi nici un fel de probleme cu suptul. A fost atat de usor, incat nici acum, la vreo cinci mese mai tarziu nu imi vine sa cred cat de smooth a fost tot procesul.

Eu sunt bine, atat cat pot fi de bine dupa o a treia taietura, foarte concentrata pe alaptat si iesit cat mai repede din spital. Sunt in 90% din timp infometata, atat de infometata incat Radu si ai mei au probleme mari in a-mi explica sa o iau cu incetinitorul. Dar in conditiile in care ultima masa de Doamne-ajuta a fost duminica dupa amiaza, si acum e marti seara, si in tot intervalul asta nu am mancat decat vreo opt-noua perfuzii, si cativa litri (vreo cinci sase) de apa-ceai-supa zeama chioara de leguma, voi cum ati fi? Altfel decat infometati? Foarte infometati. 

O sa revin cu povestiri de prin spital, ca sunt unele mai haioase, altele mai horror, altele tipic romanesti, altele frumoase, dar mai tarziu, dupa ce le-oi decanta mental.

Imi este teribil de dor de copii, se pare ca si lor de mine, Chiti a inceput sa planga aseara la telefon, cand m-a auzit, iar David intreaba non stop de mama. Maine o aduce Radu pe Chiti sa isi vada fratiorul. Abia astept sa o vad.

Legat de Chiti, continuam azi retrospectiva, cu anul 2008, anul care se poate numi anul calatoriilor. Am fost cu Chiti in vacante, in Turcia, in Austria, in Germania. Am fost singuri in cateva mini excursii de cate un weekend, dar pe care cred ca le pot considera cele mai minunate momente petrecute in doi. A fost anul in care am inceput blogul, anul in care a aparut burtica cu David. Un an plin dar frumos. Foarte frumos. Pe foarte scurt, in continuare, evolutia lui Chiti in cateva fotografii.

20 ianuarie 2008

 20 ianuarie 2008 – dupa petrecere. de la bal la spital la propriu, ca a facut enterocolita, cu tot tacamul, 39,5, varsaturi, diaree etc.

 Tunsulici

 O papusa intre papusi.

 Mini venus in spuma baii

 Chiti si lalelele

 Chiti intr-o pozitie clasica.

 Chiti si veverita

 In gradina botanica

 Chiti si bebelusha

 Chiti si multele ei jucarii

 La mare

 In nisip

 Balerina

 In zapada

 Ciocoholica

 Viitoare top-model

 PS: Mii, milioane de multumiri pentru urari, e incredibil ce nebunie a fost zilele astea pe blog si nu numai. Si suntem cu adevarat norocosi ca va avem aproape! Multumim pentru tot!!!