Copilul mare s-a imprietenit cu WC-ul, si si-a mutat fundul acolo. Copilul mijlociu are ochi sticlosi, trademark febra spre 39. Enterocolite amandoi. Am dus probe la laborator sa vedem ce o iesi. Copilul mic-mic urla de colici, si sta mufat in permanenta. Noi, adultii adica, suntem zombie.

Altfel toate bune si frumoase. Ranile s-au inchis, chiar daca, dupa cum spuneam mai sus, copilul suge si suge si suge, pana ma seaca. Imi tot admir gleznele complet dezumflate si labele osoase. In continuare simt lipsa somnului, chiar daca azi noapte am dormit de la 12 jumate pana aproape la cinci. Stiti cum e somnul ala atat de profund, incat nici nu visezi? Il experimentez eu acum. Sau adormitul instant.

Mi-am facut unghiile rosii si zau de nu arata beton pe picioarele astea slim. Maine pun si placa in par. Just for fun. Macar sa dau bine prin casa, daca tot nu ies din casa decat pentru chestii din astea super ultra mega importante cum ar fi declaratul copilului la starea civila, scosul firelor (cah, cah cah) sau pentru stabilit meniul de botez. Astea fura cele trei iesiri ale mele de cand am venit din maternitate. Daaaar, duminica mi-am pus in cap sa merg la Absolutely Fabulous. Doua ore, sa imi clatesc ochii si sa imi limpezesc creierii. Ca sa imi ajunga pentru pana in luna lui Marte.

LE: suntem fericitii posesori a doua bilete la Jon Bon Jovi :).