Copilul meu este campion la capitolul foame. Asta se vede si din graficul luarii in greutate (graficul s-a inregistrat zilnic doar in mintea mea, pentru valorile absolute a se consulta blogul), care grafic a notat si cresteri de 80 de grame pe zi (maxima) si cam de 50-30 de grame pe zi (media). O singura zi s-a inregistrat stagnare, dar dupa aia ne-am dat seama ca avusese loc o eroare, deci pana la urma nu a fost nici o stagnare.

Cum inregistram cresteri din astea demne de basmele populare romanesti? Pai in primul rand pentru ca se mananca. Toata ziua, si noaptea la doua ore. Cu fericire mentionam ca in ultimele doua nopti s-a dormit si patru ore legate, ceea ce e un pas urias pentru noi. Dar altfel, doua ore. Sau mai putin de doua ore, pentru ca dimineata bifam si ora 6 si ora 7 si ora 8. Indeajuns cat sa imi piara mie tot somnul, sau sa ma uit cioras la toti, pentru ca ma ustura ochii, de parca as avea cuie pe interiorul pleoapelor.

In al doilea rand, suplimente. Bag la suplimente in mine din greu. Cel putin un litru de ceai concentrat pentru lactatie. Recomand cu caldura atat combinatia de fructe chimen_fenicul_anason (se gasesc individual in orice plafar) dar cel mai mult recomand ceaiul pentru lactatie de la Teekane. Pentru ca are gust bun, nu pentru ca ar face mai mult lapte decat prima combinatie. In farmacii ceaiul ala se gaseste la 8 lei. Nu va sfatuiesc sa luati ceaiul de la hipp, ala „bio”. Costa 22 de lei, e apa chioara chiar si la doza dulba fata de ce scrie pe cutie. Si nici pliculetele de la Fares, care au in compozitie menta, care e pentru ablactatie in general.

Plusez cu Galactogil, care are efect cam in trei ore de la ingurgitare, dar pe care il folosesc doar rar, datorita pretului maaare si datorita gustului, pe care chiar nu il suport, ca e gretos de dulce. insa zilnic imi iau doza de capsule de la Motherlove, more milk plus pe numele lor real. Super ok, si numai bune ca si modalitate de inghitire pentru o lenesa ca mine. Le gasiti direct la importator, la 141 lei + 25 de lei transport, la Organik la 166 lei sau, daca nu aveti ce face, la Napati la193 de lei. 120 de pastile sunt, ca am uitat sa zic asta si va ajung cam o luna.

Ah, copilul aseara avea 5420, cu fix 2200 de grame mai mult decat cat a inregistrat la prima cantarire acasa, din 22 ianuarie. As fi razbit oare fara tot ce am notat mai sus?