asa speram, cel putin. adica, daca zic ca e ultima pe sezonul asta poate chiar asa e :).

suntem la Sinaia, de miercuri incoace, iar eu abia azi am reusit sa scot laptop-ul din rucsac. copiii sunt bine, cu Raducu mai avem de tras,  ca este inca plin de secretii, si cum am scos aerosolii am cam revenit de unde plecasem si cu tusea. maine facem o saptamana de cand produce secretii pe banda rulanta. cu toate astea foamea e tot acolo, la fel de mare ca intotdeauna, iar ceea ce se plimba din gat in nas si inapoi nu ii sta in cae atunci cand suge la san, ceea ce e fantastic. mai mult, somnul de noapte a devenit din ce in ce mai aranjat, adica avem doar doua treziri pe noapte, pe la 3-4 si pe la 6-7 dimineata. dupa care in jur de opt se da trezirea, iar dupa caz se mai executa un somn scurt pana pe la 9. rezonabil zic eu.

altfel, imi gasesc greu cuvintele sa exprim durerea in fata dezastrului din japonia, asta fiind inca un motiv pentru care nu am avut nici un fel de tragere de inima sa scriu.

va las cu pozele. alea cu ultima zapada a sezonului. apropos, cum se simt alea 20 de grade la bucuresti? ah, mi-e ciuda ca nu am fost si eu acolo weekendul asta sa le testez si eu pe pielea mea!