Asta vine de la Hot Sexy Mamma.

Un program ambitios de ambitionare a noastra, mamele care vrem sa redevenim ceea ce am fost candva. Initiat de Diana si preluat fara rezerve de multe alte doamne. Am aderat la el imediat si eu, pentru ca da, e mult de lucru pana acolo. Stiu ca in clipa asta se ridica multe sprancene, a mirare sau a deruta, pentru ca in ochii multora am exact numarul de kilograme la care suspina multe femei. Daaaa, asa e, numai ca, rozul nu e chiar asa de roz. Si mai mult, eu vad in ideea de ” hot sexy mamma” mai mult decat un numar. Pentru ca a fi hot si sexy si mama  si toate trei in acelasi timp este o ATITUDINE. Care vine la pachet cu urmatoarele (in conceptia mea): o mentalitate de invingatoare, multa siguranta si stapanire de sine, atitudine lipsita de inhibitii, degajata, relaxata si senina, o minte sanatoasa, odihnita, un corp sanatos, curat si odihnit si la final doar, un numar de kilorgrame situat in zona de confort psihic. Cate dintre noi putem spune cu mana pe inima, clar si raspicat ca indeplinim toate conditiile pe care le-am mentionat eu mai sus?

Well asta e problema mea. Asa ca eu, chiar daca am kilogramele alea „ideale” (si va asigur ca nu e chiar asa, ca mai am 4 de dat jos, dar sunt in zona de confort deocamdata, deci nu fac mare caz din asta), nu pot spune deloc ca le am pe celelalte. Nu toate, si in proportii variabile.

Am primit cred ca cele mai multe complimente pe care le-am primit in viata mea in ultimul timp, iar cel mai mare compliment il primesc zi de zi cand ma priveste Radu, care are aproape permanent un mix de mandrie, admiratie si altele (nu le enumar aici, stiti voi despre ce e vorba) in ochi. E incredibil cum trei copii dau picioarelor tale un aer de top model. De cele mai multe ori insa, am multumit si am adaugat ca asta e partea frumoasa, varful iceberg-ului. Ca ce e jos, sub apa, nu mai e chiar asa frumos.

Pentru ca sunt obosita, e o oboseala cronicizata si eternizata, pe care cred ca nu o repara nici un an de somn linistit de acum inainte. In afara de asta sunt de aproape sase ani ori pregnant ori breastfeeding. Asta se traduce prin faptul ca organismul meu se gandeste mai intai la altcineva si abia dupa aia la mine. Imposibilitatea de a face anumite analize, de a urma niste tratamente isi arata coltii. Spatele meu este terminat si imi este realmente groaza sa ma duc sa vad ce trebuie facut cu el. La asta adaugam haosul hormonal prin care am tot trecut, care a lasat urme adanci si la nivel mental si tabloul incepe sa apara really spooky. Si toate astea la o prima strigare. Ca daca stau sa ma gadesc, sa aprofundez, lista de neajunsuri hormonale, structurale, sufletesti si corporale capata proportii nebanuite, de nu mai dorm la noapte. Oricum, nici nu-s lasata sa ma gandesc prea mult la asta.

Asa ca eu dragele mele, ma pun pe treaba de saptamana viitoare. Dar nu facand curatenie in frigider, ci facand curatenie in capul si corpul meu. Ca mai intai de toate o HSM  e una sanatoasa. Si dupa aia, restul e floare la ureche….

More to come next week. Ca un project manager adevarat, trebuie sa vin cu project planul mai intai :)