Suntem bine, ne-am intors in Bucuresti. Duc o lipsa acuta de timp, caci asa e cu trei. Ieri de exemplu, doua ore am despachetat ceea ce am impachetat cu o zi in urma alte doua ore. Saptamana trecuta am facut si doua luni de Raducu. Marcate de dumnealui cu 14 ore de nedormit decat cu jumatatile de ora (pentru cine stie, m-am plans pe Facebook destul pe tema asta). Marcate de Vodafone cu o surpriza neplacuta, care m-a anuntat ca doua zile petrecute pe net ma costa 680 de euro. Intre timp s-a rezolvat situatiunea si mi-a revenit inima la loc, atata doar ca dupa momentul nefericit nu am mai indraznit sa introduc modemul in laptop.

Am facut si poza de doua luni, tema estivala, insa inca nu am descarcat fotografiile ca nu gasim cititorul de carduri. Si pentru asta, Canon, zau de nu iti zic iar vorbe „dulci”, ca m-am saturat sa depind de un cititor musai, special pentru mastodontul de CF!

Maine, daca avem unda verde, facem vaccinul de doua luni. Si daca ne tineti pumnii, poate gasim si cititorul nefericit si vedeti un Raducu care asteapta vara cu mare nerabdare.

Cam lunga telegrama asta, nu?

Ah, si cand am timp, o sa va povestesc cum am facut intr-o saptamana de patru ori cheesecake. Reteta o gasiti la domnul Copolovici. Este, cum sa zic, prajitura perfecta. Zau!