Asaaaa, deci dupa o saptamana nu pot raporta mari progrese. Insaaaa, aruncand cate un ochi la suratele mele HSM in devenire  care deja sunt pe la a cincea saptamana, lucrurile au inceput sa se aseze cat de cat in capul meu.

In primul rand, facand un mic flash back, am realizat ca ultima data cand am fost la coafor a fost pe 30 aprilie…. Mda, am 11 luni de cand nu am mai calcat printr-un coafor… Iar flash back. Ultimul tratament facial a fost in septembrie. Well, aici am niste  circumstante atenuante. Adica in decembrie am vrut sa merg, m-am si programat, insa am anulat-o pentru ca imi era efectiv imposibil sa stau pe spate doua ore nemiscata. La mani-pedi am mai dres-o cat de cat, ca m-am dus de vreo patru ori in ultimul an, deci la capitolul asta stau bine. Cu alte cuvinte, am nevoie sa lucrez si la capitolul asta. Ca orice ar fi, recunosc ca o vizita la coafor from time to time face tare bine la moral.

Concluzia numarul unu este ca voi incerca macar una din trei pe luna. Sau make it two out of three.

In al doilea rand, sambata am realizat ca ok, it’s about attitude, dar nu numai. Ca mergand la Fattoria (din lipsa de alte optiuni din diverse motive – dar e ultima data, ma jur) am realizat ca atitudinea nu ma ajuta 100%. Ca totusi, sa iesi cu ce ai apucat sa iti pui mai intai pe tine, spalata la repezeala si cu parul prins la o repezeala si mai mare intr-o coada boring de cal, nu da chiar bine. Mai ales pentru respectul de sine. Ca altfel, chiar I don’t give a ….. Ca ce fauna era pe acolo, nu mai comentez. Am vazut si eu for the first time un Hermes Birkin, desi nu pot sa jur ca era si genuine. Si am vazut doua exemplare feminine in UGG-i si cu pantaloni scurti. Erau 20 de grade, but still…. Deci, imi e clar ca nu le fac fata, ele pentru asta traiesc, sa arate impecabil, insa, nici eu nu trebuie sa arat ca si cum as fi iesit sa duc gunoiul (ok aici exagerz, Ubi o sa ma traga de urechi, dar ati prins ideea, nu?). By the way, daca aveti de gand sa calcati pe la Fattoria think again, ca nu mai e ce a fost candva. Si va spune una care era innebunita dupa mancarea de acolo. Fitele au ajuns atat de multe incat ma deranjeaza pana si pe mine, eu care nu le vad nu le aud de obicei. Preturile sunt pe masura fitelor, si mi se pare strigator la cer un piept de pui de 59 de lei si o portie de french fries de 17 lei. Iar gustul nu e nici pe masura preturilor si cu atat mai putin a fitelor. Deci, so long, Fattoria.

Asaaa,sa revenim. Concluzia numarul doi a acestei saptamani este ca voi incerca, tot pentru self esteemul meu, sa fiu un pic mai prezentabila, indiferent daca ies in parc sau la restaurant. Asta evident nu inseamna ca voi iesi pe high heels la nisip cu copiii, dar nici ca mai ies in stil trashy extrem pe usa. Poate un trashy boho. accesorizez cu o brosa floare, ce ziceti? Astept sugestii aici.

In al treilea rand, ce ma doare cel mai tare, acolo nu am facut nimica nimicuta. Dar voi face. Adica chiar ma programez sa merg cu spatele la verificat.

Altfel, long story short, ca intre timp mi s-a inchis si laptop-ul, cu kilele sunt undeva pe la 56-57, dorm noptile, oh happy me, pentru ca altfel Raducu extrage si ultima picatura de lapte din mine. Care Raducu are 6,285 si nu mai are nici o haina care sa ii vina. Noroc ca s-a deschis H&M, si am luat niste body-uri si niste pantaloni la niste preturi mega rezonabile (dye Mothercare, dye!). Despre Chiti as putea scrie tomuri si nu de bine, insa ma rezum la a spune ca suntem intr-un proces de …… evolutie cu ea. Iar David, ei bine, David imita. Si din pacate imita mai ales apucaturile sorei lui. De aceea am zis ca lucram cu sora, ca altfel o incurcam. Pe de alta parte, pot spune ca o imita si la cele bune, pentru ca nici noua nu ne vine sa credem ce vocabular bogat are el la varsta la care sora lui spunea vreo cinci cuvinte inteligibile, restul fiind in pasareasca. David spune chiar si „tractorul” si orice strain intelege ca e vorba de tractor si nu de altceva. La o prima aruncare, cred ca are cel putin 50 de cuvinte pe care le spune impecabil, ceea ce e enorm pentru nici doi ani. Nu facem insa nici un progres la capitolul numarat si nici nu am reusit inca sa il facem sa se exprime in propozitii.

Cam atat despre mama Bogdana si trioul ei. Ubi saracul, rezista eroic. De-aia il iubim atat de mult.