Ne-am intors si pana in iunie cel putin nu mai plecam. Decat daca se fac 40 de grade si atunci fugim la munte. De cand il am pe Bibi in partea dreapta a ecranului nu exista data sa nu deschid blogul si sa nu ma intreb ce as mai putea face pentru el. Voua vi se intampla asta? Am scris despre el. Nu mi-a ajuns, pentru ca feedback-ul a fost spre zero. Daca la postarile regulate am cel putin zece comentarii (la cele controversate, cu subiecte delicate numai bune de aprins spiritele am chiar si cu zecile), apai la postarile umanitare am unul, doua sau cel mai des zero. Ok, imi zic in gand ca cel putin am ridicat subiectul la fileu (Doamne cat de aiurea suna!). Am facut awareness. Oare cat? Cati dintre voi ati facut ceva in urma mesajelor mele? Eu nu am cum sa contabilizez si chiar vreau sa va recunosc meritele. Gesturile frumoase trebuie recunoscute si recompensate chiar si cu un Multumesc simplu.

Am donat. Nu mi-a ajuns. Cu o floare nu se face primavara.

Acum mi-a venit ideea de a strange niste lucruri (ale mele) si de a le pune pe blog. Treaba e simpla. Eu am niste wrap-uri, niste mei-tai-uri. Nou noute, chiar nefolosite, doar despachetate, cred ca ar bucura multa lume. Mai am multe margele de la Lola. Care la fel ar bucura multa lume :). Le vreti, platiti. Direct in contul lui Tudor, aka Bibi. Cum am confirmarea ca banii au ajuns, trimit produsul cu posta sau cu Fan-ul.

Acum doar doua zile mai cer sa ma apuc de specificatii si fotografii. Si tot doua zile sa va decideti voi daca vreti licitatie cu pret de pornire sau pun eu pretul si primul venit primul servit.

Ah, si spread the word, ca zau am marfa de calitate :).