Azi e ziua bebelusilor. Primul pe lista, cu voia dumneavoastra, este o frumusete de wrap . Si pe el, si pe urmatorul wrap le-am cumparat pentru David. Nu am ajuns niciodata sa il port pe David in wrap, pentru ca am esuat de fiecare data in a-l instala in el (abia cu Raducu am reusit performanta, chiar de mai multe ori si ne-a placut la amandoi, dar cine se mai infasoara in wrap, cand acum avem Manduca?!?).

Mai mult, la vremea respectiva, odata cu cele doua wrap-uri, recunosc ca am mai cumparat o corcitura de sling cu wrap, care ne-a placut atat de mult si lui David si mie, incat nu ne-am mai gandit si la restul variantelor. Corcitura este asta, si sa fiu sincera nu prea l-as scoate la vanzare, pentru ca este destul de purtat. Deci, primul wrap arata cam asa:


Sursa foto

http://www.hamacuri-amazonas.ro/Portbebe/Jersey-Sling-olive-p92.html

si a fost cumparata de aici, la pretul de 210 de RON (curios, ca de doi ani incoace nu au modificat deloc preturile). Tesatura este elastica, deosebit de moale si delicata la atingere, iar culoarea este un oliv atat de placut si cald!

Pretul la care il puteti cumpara este de 200 RON. Credeti-ma ca imi este tare greu sa ma despart de el, pentru ca e superb. Lungimea este de 510 cm mai multe specificatii gasiti pe linkurile pe care vi le-am dat. Calitatea este ….. calitate!

Regulile le stiti: se posteaza sub forma de comentariu intentia. Primul
venit primul servit. Dupa care, vreau un mail de contact, ca sa stiu sa
dau numele vostru mamei lui Tudor sa poata urmari plata. In momentul in
care am de la ea confirmarea, trimit produsul. Atentie, puteti darui mai
mult. Orice suma in plus e mai mult decat binevenita.

Codul IBAN este: RO24 BTRL 0140 1201 N396 55XX deschis la Banca Transilvania
Titular cont: Filip Bogdan-Liviu
CNP 1660903133678

Later edit: m-am regasit si cu dilemele de cumparare, cu cateva zile inainte de a-l naste pe David. Povestea si pozele sunt aici . Ce nu am spus acolo, a fost ca incapabila sa ma decid intre Laguna si wrapul oliv (cel de mai sus) le-am luat pe amandoua.

Spor la cumparaturi!