Asa i-a poreclit autoarea lor. Care este una din cele mai dragi prietene din cate am eu. Cand a auzit povestea lui Bibi, nu a putut ramane indiferenta si pe langa banii donati (care sunt destui pana acum) s-a apucat sa rostogoleasca la fel ca si Lola, in speranta ca siragurile ce vor iesi din mana ei vor aduce aceeasi frenezie in lumea blogosferica si astfel isi vor aduce contributia la contul lui Bibi. De o saptamana isi petrece serile si noptile rostogolind, si framantand lut, muncind ca el sa capete viata, suflet si culoare si la randul lui sa ofere o speranta in plus la o viata normala lui Bibi. Primele doua coliere le aveti aici. La 100 de lei fiecare. Cine e dispus sa dea mai mult e binevenit!

Da, si paturica buclucasa, facuta cu mult drag, tot special pentru Bibi, de o viitoare mamica. Povestea paturicii este pe blogul lui Amy, viitoare mama de Alma. De ce buclucasa? Pai pentru ca mai intai am sters eu din greseala mesajul lui Amy. Dupa care am scris povestea ei, si nu stiu de ce s-a sters, iar postarea a aparut doar cu „noroceii”. Acum, sper eu sa nu se mai intample nimic, si cineva sa o vada, sa o placa si sa o ia cat mai repede acasa.

Paturica este la 150 de lei, e crosetata si are 85×85 cm. Iata cateva poze cu ea, zic eu mai mult decat convingatoare. Abia astept sa incalzeasca pe cineva! Mai multe poze, dar si detalii aveti la Amy