Dupa cum se stie de pe Facebook, unde s-au incins spiritele de la atata febra, David a petrecut ultimele doua zile cu temperatura corpului trecuta de cifre caniculare. Un 38, un peste 38, un 39, un peste 39. Si astea cu toate incercarile noastre de a ne lupta cu inamicul febril. Supozitoare, dusuri, aproape nimic n-a functionat. Insa la fel cum a venit, la fel s-a si cam dus. inca nu stim ce a fost, cum a fost, cu atat mai mult cu cat febra s-a produs sub o stricta supraveghere medicala si mai mult decat atat, sub niste analize medicale ale caror rezultate au fost impecabile.

Juniorul familiei a reusit performanta de a se intoarce pe burtica, la patru luni si o saptamana. Intre timp a exersat, a exersat pana si-a perfectionat metoda si timpii de intoarcere, iar acum executa intoarcerea in doua secunde maxim.

In ceea ce priveste miscarea blogosferica pentru Bibi, am dat din cercelusi, mai am in asteptare niste lucrusoare tare frumoase, deocamdata va ofer inca un wrap din colectia proprie, o frumusete in nuante de albastru. Pretul e acelasi ca si pentru primul wrap, adica 200 de lei.

Si mai am lucrusoare, multe, diverse, pentru toate gusturile, in masura in care am si un poquito de timp, le pun aici sa le vedeti si sa le luati. Deci timp sa fie, copii sanatosi sa fie si cam atat deocamdata.