Avem niste sandalute absolut delicioase, nou noute, nepurtate, frumoase, de vanzare pentru Bibi. Detaliile le aveti de aici: Strawberries .Sunt frumoase, frumoase, de calitate, si vara mai tine putin! Masura 30. La 160 de lei. De la Camper, cumparate la 65 de euro.

Altfel, ne scuzati absenta prelungita, noi trecem ca de obicei de la agonie la extaz si invers, adrenalina e la nivele maxime. Nedormiti, alergati, haituiti. Intre timp, am facut si eu 34 de ani, am vrut sa scriu despre asta. Insa am atata de scris, ca nu stiu cand sa o fac. Si nu am nici puterea sa o fac.Unul din cele mai emotionante momente, pe care nu vreau sa il trec cu vederea, oricat de laconica as fi, este ca i-am cunoscut pe parintii lui Bibi si pe Bibi. Am petrecut o jumatate de ora, frumoasa, incarcata, in care eu, pentru a nu stiu cata oara, m-am indragostit din nou de ochii lui albastri. Si nu am cuvinte sa spun cat de extraordinari pot fi cei doi, Loredana si Bogdan si cat ii apreciez pentru puterea si rabdarea infinita de care dau dovada. Si mi-am promis, ca atat cat voi putea, imi voi indrepta toate eforturile spre a-i ajuta sa reuseasc. Dar despre asta vom mai vorbi, pentru ca trebuie sa mai vorbim.

O sa vin cu ceva noutati pentru Bibi, am niste produse foarte interesante, venite din multe colturi ale lumii.

PS: O rog mult, mult, mult pe aceasta cale pe Oana Horvath sa mai imi trimita inca o data mailul! Cu mii de scuze, s-a pierdut prin sutele de mesaje din facebook care aproape mi-au blocat casuta de mail in ultimele trei saptamani in care nu am deschis laptopul.

Cam atat.