De ce nu am mai pus produse pentru Bibi? Pentru ca nu am avut cand si cum. Pana acum cinci zile nici nu am fost in Bucuresti. Duminica ne-am intors si sunt coplesita. Am lipsit o luna, ne-am refugiat la Sinaia, cu o fuga scurta pana la Praid si m-am rupt de tot. Si a fost bine. Insa intoarcerea si reintrarea in rutina noastra obisnuita este o piatra mare de tot.

Dar gata, incet-incet o luam de la inceput. Si un nou inceput este in campania noastra pentru Bibi. Am de mai bine de o luna jumate niste produse deosebite de la Yves Rocher, trimise tocmai din Franta. Doamna care le-a donat pentru Bibi spune ca nu a facut nimic care sa merite o eventuala mentiune a numelui ei. Eu zic ca merita mult. A facut niste eforturi, a daruit ceva. Si ii multumesc. Din inima, din nou, chiar daca am mai facut-o si in privat, ii multumesc si aici si acum.

Produsele sunt cate trei la numar, din fiecare fel. Va dau si link-urile, in afara de pozele pe care le-am facut eu (cu telefonul, don’t shoot me!). A ramas la latitudinea mea cat sa pun pretul. M-am gandit ca 50 de RON este un pret de bun simt pentru fiecare produs in parte. Va astept cu comenzile.

Conditiile le cunoasteti: comentariu la mine pe blog, in care va declarati intentia. Dupa care mail la mine, pe mydanii arond gmail punct com, si cand puteti, plata in contul lui Bibi. Astept dupa aceea fie dovada platii de la voi, fie confirmarea Loredanei, mama lui Bibi si cum o primesc, trimit coletul. Va astept!

Deci, primul produs, cu un nume tare frumos, Vanille Noire. Link catre site-ul Yves Rocher. 3 produse disponibile.

 

Si cel de-al doilea produs. Link catre site-ul Yves Rocher. Tot cate trei produse disponibile.

Urmeaza un parfum :) si o geanta tare frumoasa, pictata de mana :).