Nu uitati, daca sunteti fani produse bio si organice si mai mult vreti sa faceti si o fapta buna, intrati pe Biobunatati. 10% din comanda dumneavoastra poate merge direct la Bibi, doar specificand BIBI (la pasul din comanda unde vi se cere sa introduceti un cod de reduceri sau de alt fel).

Mai multe detalii despre acest gest extraordinar aveti aici.

Alfel, dupa cum v-am obisnuit, mai avem si aici alte bunatati, fie din ograda noastra proprie, fie donate de catre persoane care doresc sa contribuie la adunarea banilor pentru Bibi.

Azi avem o frumusete de mouse, HP, la pretul de 70 de lei:

iar pentru specificatii si detalii ale produsului, puteti accesa pagina producatorului

Si pentru ca noi avem o fetita mare, care de mult doarme singurain camera ei, intr-un pat mare, si un baiat mare care de vreo luna doarme si el singur, in camera lui, intr-un alt pat mare, si un patut de copii in plus, ne-am gandit ca cel mai bine ar fi ca acest patut sa isi gaseasca un nou stapan, si cel mai bun mod de a-i cauta un viitor proprietar este sa il urcam aici pe blog, sa il punem la vanzare iar banii sa se duca, cum altfel, la Bibi.

Patutul este luat in ianuarie anul acesta, a fost o solutie temporara pentru a-l caza pe Raducu, pana avea sa se dezvete David de patutul lui de bebelus si sa se obisnuiasca in patul mare. Patutul are 60×120 cm, saltea din nuca de cocos, este din lemn, foarte frumos finisat, impecabil, fara zgarieturi, pete, lovituri sau alte defecte. L-am cumparat de la Miniblu (i-am tot cautat o poza care sa il ” lege” oarecum de Miniblu, nu am gasit inca pe net). Il scot la vanzare la pretul de 350 de lei, patutul cu salteaua. Nu ma intrebati ce fel de lemn este, ca habar nu am. Singurul dezavantaj este ca nu ii mai gasesc instructiunile de montare, nu stiu daca le-am aruncat sau nu (eu de regula pastrez toate prostiile posibile si imposibile, sper sa le gasesc). Oricum, se monteaza super usor, nu cred ca pentru un viitor tatic priceput in ale mesteritului vor fi probleme.

Iata si fotografiile exemplificatoare (scuzati calitatea indoielnica a imaginilor):

Plus de asta, o alta mamica extraordinara din blogosfera pune la bataie pentru Bibi si pentru o alta fetita ce are din nefericire si ea nevoie de ajutor niste hainute deosebite, unicat, realizate cu maiestrie si mult, mult drag. Detalii aveti aici, pe blogul ei.

Va reamintesc la final, ca frumusetea mea de rochie albastra cu flori inca mai este disponibila.

La fel mai avem disponibile cate doua exemplare din crema Vanille Noire de la Yves Rocher si masca de fata, tot de la Yves Rocher, la pretul de 50 de RON bucata. Detalii despre fiecare dintre ele si fotografii aveti aici

Cat despre noi… Povestim mai tarziu…