Acum doua saptamani am primit spre testare de la Vavian Pharma doua produse MultiMam. Abia am asteptat aceasta ocazie, pentru ca unul din produsele aflate in portofoliul MultiMam mi-a fost poate cel mai apropiat prieten in cele mai dificile vremuri.

Este vorba de compresele pentru sani, care mi-au alinat durerile crunte, si ragadele adanci pe care am avut nenorocul de a le face atat la David cat si la Radu. Cel putin la David compresele au fost o adevarata revelatie, pentru ca veneam dupa doua saptamani de dureri cumplite, rani adanci, lapte cu sange si intrebari peste intrebari daca si cat mai rezist asa.

Si am descoperit compresele MultiMam, si o zi mai tarziu, fara nici un strop de exagerare, ranile aproape se inchisesera iar durerile devenisera nu suportabile, ci aproape insignifiante.

Ce pot avea compresele alea de sunt atat de miraculoase? Ingredientele sunt: Aloe Barbadensis Extract, Glicerina, Xanthan Gum, Capryl Glycol. Planta de aloe este intr-adevar unul din cele mai faimoase si eficiente cicatrizante cunoscute vreodata. Iar la mine a facut efectiv minuni.

Stiu ca am folosit zeci de cutii la cei doi copii, stiu ca am avut mereu confortul psihic ca daca e sa mai fac vreodata rani, am un aliat care nu ma va lasa la greu. Si asa a si fost. Pentru ca la David ranile au mai reaparut, in perioadele in care suptul a fost panaceu pentru el, cand a fost bolnav sau cand a fost in eruptii dentare. Imi amintesc si acum ultima data cand am facut rani de la suptul lui David. Prima noastra vacanta in afara tarii, iar David, in varsta de un an si o luna a stat la san in aeroport, tot drumul cu avionul pana in Antalia (o ora si trei sferturi, de la decolare pana la aterizare), tot drumul pana la hotel (inca vreo 40 de minute), iar la hotel a mai servit o portie, ca nu ii ajunsese cat supsese pana atunci. La finalul zilei aveam rani. Rani adanci, imposibil de imaginat la o mama care alapta de un an si ceva.  Si nu aveam decat doua comprese luate cu mine, din greseala mai mult. Le-am lungit cat am putut, insa nu au reusit sa salveze mare lucru, pentru ca intr-adevar, e nevoie de un tratament intensiv, si schimbarea lor de cel putin de trei ori pe zi ca sa isi faca treaba si sa poti beneficia de efectul acela miraculos de care vorbeam mai sus. O saptamana intreaga am strans din dinti, copilul la fel (si mama-mama ce dinti are David si cum ii simteam cand se mufa!). Cum am ajuns acasa, am dat iama in stocul meu de rezerva de comprese si gata o zi mai tarziu eram slavata. Cat de simplu.

La Radu, cu lectia invatata, nu mai plec nicaieri fara un pachet de comprese MultiMam. Pentru ca uite cum pot face diferenta intre relaxare si durere. Evident ca nu am scapat nici la Radu de ragade. Dar au fost controlate mult mai usor, si vindecarea nu s-a mai lasat asteptata.

Aici o singura remarca am de facut: este extrem de important, insa nu vital ca ranile sa fie expuse la aer si/sau soare. La David m-am refacut mult mai repede, fiind si inceput de vara, insa la Radu, in miezul iernii, refacerea a durat un pic mai mult, cam cateva zile in plus, si cateva comprese suplimentare. Dupa cum ziceam, important, dar nu vital. Dupa inchiderea ranilor, am mai continuat sa folosesc compresele, insa nu in regimul intensiv, poate doua-patru comprese pe zi. Oricum, odata ce ranile se inchid, parca uiti de complet de durere, eu punandu-mi dupa o vreme compresele doar pentru senzatia minunata de racorire pe care mi-o ofereau.

In concluzie, sunt indragostita de aceste comprese, si le recomand cu inima deschisa oricarei proaspete mame, dar nu numai. Pretul lor nu pot sa spun ca este unul foarte accesibil, o cutie de 12 comprese costand undeva intre 37-44 de RON (in functie de locul unde o gasesti), insa credeti-ma ca merita toti banii. Confortul oferit de ele, alinarea durerilor conteaza mult mai mult.

Mai mult informatii despre compresele MultiMam de la Bioclin aveti aici, pe pagina distribuitorului. Tot acolo veti gasi informatii si despre celelalte produse din familia MultiMam, insa va rog sa mai asteptati un pic, sa va povestesc si eu despre ele.