Ne-a prins si pe noi vantul schimbarii.

In viitorul apropiat vom face multe. In primul rand va voi povesti experienta mea de doua saptamani cu Boba, un alt Soft Structured Carrier pe care am avut ocazia si onoarea sa il testez impreuna cu Raducu. Dupa care va voi povesti in completarea postului cu compresele Multi Mam, despre restul gamei, de care eu m-am indragostit complet si iremediabil. Foarte mult vom vorbi despre Bibi, pentru ca trebuie sa ne miscam in alt ritm decat am facut-o pana acum. Sunt in discutii destul de avansate in a obtine fie donatii, fie obiecte, fie a realiza niste evenimente in care Bibi sa fie vizibil.

Printre picaturi, o sa va povestesc despre Chiti, despre David si Raducu, ce mai fac ei toata ziua. Si despre Raducu, ce mai face el toata noaptea, ca numai dormit nu se cheama ca face. Daca mai ramane ceva timp si loc, voi mai povesti si despre mine, despre Radu, despre cum facem (sau nu, uneori) fata. Despre lucrurile care ne definesc pe noi, dincolo de „mama” si „tata”.

In ultimul timp s-au intamplat multe lucruri, vietile noastre sunt intr-o permanenta schimbare, mereu e iures in casa noastra, galagie, energie. Nici nu cred ca mai putem sa ne oprim si sa respiram, nu cred ca mai stim cum sa facem asta :). Si e tare frumos asa cum este.

Mi-am pus in cap sa fac multe cu acest blog, de la a-l ajuta si promova pe Bibi mult mai puternic decat pana acum, pana la a va oferi informatii, zic eu de calitate despre produsele pe care le folosim, despre lucrurile care ne plac. Oricum, el va ramane ca si pana acum un blog de familie, axat in primul rand pe copii, pe ideea de parenting. Vom face share cat mai mult din experientele noastre de zi cu zi, pentru ca da, sunt niste experiente care pot ajuta la un moment dat o mama sau un tata la rascruce. Vom oferi spatiu de discutie pe teme de parenting, dar nu numai. Va vreau mult mai active/activi (mi-ar placea sa gasesc aici mai multi barbati!). Cand spun „nu numai”,  vreau sa subliniez ca la fel cum am promovat in ultima vreme anumite produse, sau branduri, asa voi face si de acum inainte. Produse si servicii, pentru ca am realizat cat de importante sunt niste opinii avizate, cat conteaza un review in luarea unei decizii de cumparare (testat pe pielea mea, de multe ori!). NU stiu daca veti gasi la mine vreun review despre gene false or nu mai stiu ce tratament cosmetic de ultima ora, dar ma declar deschisa si la asa ceva :). Oricum, si eu si Radu vom trece la un moment dat cam prin tot ce inseamna, pana la urma un stil de viata modern dar si echilibrat, axat pe calitate si nu pe cantitate. Va fi putin consumerism, asta va pot garanta.

Sper ca intr-o perioada de timp sa ne mutam intr-o casa noua, pe domeniul propriu, care este cumparat deeeee multaaaaaa vreme. Jurnal din burtica ramane exact asa cum e, deja zic eu ca are un nume si un renume, deci nu mai schimbam. Nu mai avem de gand sa ne mai marim familia, in caz ca se gandeste cineva la asa ceva, dar am prins mult prea mult drag de „Jurnal din burtica”, ca sa ne mai dorim sa il schimbam.

Daca aveti idei de subiecte de discutii, sau categorii de teme, sau orice altceva, vreau sa mi le spuneti. De la religie, la muzica, de la filme la leagane pentru copii, de la subiecte tabu la subiecte rasuflate. Noi ne vom conforma, in masura timpului si spatiului avut la dispozitie. Avem si pagina pe Facebook, Jurnal din burtica pe numele ei, puteti intra si acolo sa discutam.

Jurnal din burtica se reinventeaza. Putin cate putin.