Eugenia a scris in aceasta seara un post extrem de util si de important, iar eu, franta, dupa o zi lunga, pregatindu-ma pentru o noapte nu la fel de lunga (sper!) il preiau ad-litteram. Eugenia sper sa mai ierti, e pentru o cauza nobila, stii doar :). Deci:
Lume, lume, nu uitati: incepand de maine si pana Duminica va asteptam la Oraselul Mami, la Sala Dalles! Pentru Bibi!
Vineri, 18 Noiembrie intre 12:00 si 20:00 , Sambata, 19 Noiembrie intre 10:00 si 20:00 si Duminica 20 Noiembrie, intre 10:00 si 18:00. Va asteptam acolo cu produse oferite din suflet de oameni inimosi, care abia asteapta sa fie cumparate. Pentru Bibi!
Sanoma Hearst, organizatorul, a ne-a pus la dispozitie un spatiu, in care speram sa incapem cu produsele ramase de la talcioc, plus noutati, donate cu drag de HerbineLutheloNuci de Sapun,Wrap Mama’s Shop, de Nicoleta mea (cea care picteaza tricourile BodyBebe), de Lala Style,  deMeseria de Parinte si, nicidecum in ultimul rand,  de Nicoleta – Lilutesa, pe care o puteti gasi pe toata perioada targului la standul LiluTesa. :)
V-am convins sa ne faceti o vizita? :) Ne veti gasi usor. Va vor sari in ochi (speram noi) Bannerul cu Bibi si urna de donatii.  ;)
Cam acesta este mesajul Eugeniei, si al meu bineinteles. Noi vom fi acolo, pe ture, avem si doamne voluntare, eu va mai pregatesc surprize, am o noua geanta de-a Andreei, voi avea niste margelute frumoase, mei-tai-uri, slinguri si un Marsupi Plus, pantofii Nine West si Musette (cine ii stie de pe Facebook, garanteaza ca sunt superbi) si, la doar 10 RON bratarile statement ale lui Bibi (heheheeee, v-am facut curiosi, nu?).
Eu voi fi acolo maine intre 12:00 si 16:00. Va astept!