De 1 decembrie, Bibi a aparut in Gazeta Sporturilor. Treaba sta in felul urmator:


In urma cu o luna am primit propunerea de la o buna prietena de a dona impreuna cu Danciulescu un tricou in beneficiul lui Bibi. Tricoul este aniversar, marcheaza 200 de goluri inscrise de Ionel Danciulescu in Divizia A. Tricoul este semnat de tot lotul lui Dinamo. Povestea tricoului si povestea lui Bibi, si cat de frumos s-au unit ele doua, azi, numai in Gazeta. Atat in editia tiparita, cat si in cea online.

Multumim (ordine complet aleatoare): Mirela Mo de la Dinamo, Ionel Danciulescu si toooot lotul lui Dinamo (va iubesc pe toti!), Eduard Apostol si Oana Dusmanescu de la Gazeta.  Din inima multumim!!!

Bibi, ce zici, te faci dinamovist?

Restul,  ce ziceti, cat dati pe un asemenea tricou?  Vreau sa va spun cdoar ca in urma cu ceva vreme, Danciulescu a mai facut un gest similar, donand tricoul sau ce marca golul cu numarul 100. Din vanzarea lui s-au strans: 5050 RON. Deci???? cat strangem la numarul 200?

Mai jos aveti si articolul scris de Eduard, in editia de azi a Gazetei:

Dănciulescu şi-a donat tricoul în care a marcat golul cu numărul 200 din carieră pentru un copilaş ce are nevoie de un transplant de măduvă
Bibi, adică Tudor-Daniel Filip, este un băieţel frumos foc de un an şi jumătate, singur la părinţi, cu ochii imenşi şi albaştri. „Corbu'”, adică Ionel Dănciulescu, împlineşte 35 de ani marţi, după Derby de România, şi are 202 goluri în prima divizie. 
Conturile deschise pentru ajutorarea lui BibiRON : RO40BTRL01401205702228XXEUR : RO86BTRL01404205702228XX
Bibi a suportat deja 19 transfuzii de sînge întrucît sînt singura lui şansă la existenţă. „Ochişori albaştri” suferă de anemie aplastică severă (sindrom Blackfan Diamond), o maladie rară ce înseamnă că măduva lui nu produce destulă hemoglobină, celulele roşii care intră în componenţa sîngelui şi care oxigenează celulele corpului uman. Iar lipsa oxigenării celulelor duce la moarte. Dănciulescu a fost informat de povestea micuţului şi a decis să-i ofere tricoul în care a marcat golul cu numărul 200 din carieră, la 5-0 cu Ceahlăul, iar echipamentul să fie folosit în cadrul unei licitaţii pentru ca părinţii lui Bibi să aibă bani pentru operaţie.
Toţi jucătorii liderului şi-au pus semnăturile pe tricoul respectiv şi au mărturisit ieri că vor încerca să învingă Steaua în Derby de România şi pentru Bibi, „poate astfel îi vom motiva, măcar pe dinamovişti, pentru un mic ajutor pentru copilaş”. „Transplantul de măduvă nu sună doar înfricoşător, este şi înfiorător de scump. Costă 140.000 de euro. Am ajuns la o treime din sumă. Iar timpul curge în defavoarea noastră”, a dezvăluit mama puştiului. 
„Zîmbetul unui copil este nepreţuit. Viaţa lui Bibi trebuie să continue, să zîmbească zi de zi. Sperăm şi ne rugăm la Dumnezeu să-i fie bine, să se vindece”Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo