In lumea asta sunt oameni care nu se pot opri pur si simplu din a ma uimi. Cat de darnici pot fi, si cum darnicia ia diverse forme, azi va prezint trei. Trei doamne in adevaratul sens al cuvantului.

Degetica – cel mai nou si activ ambasador pentru Bibi. Si credeti-ma ca in spatele blogging-ului si a lumii virtuale, in lumea reala, Sabina face enorm de multe eforturi pentru cauza lui Bibi. Veti afla la timpul potrivit despre ce e vorba.

Bianca – care va ofera o nebunie de produse de pe site-ul ei: www.organik.ro si toti banii se duc la Bibi.

Oana – care vorbeste despre Bibi si despre gestul frumos facut de Danciulescu pentru Bibi in editorialul de azi din Gazeta Sporturilor. Si care Oana a facut si face in continuare multe, multe lucruri extraordinare pentru Bibi.

Doar trei in seara asta, desi in timp ce scriu mai imi vin inca cel putin zece nume in minte… In fiecare seara va voi mai povesti despre cine este langa Bibi.

Altfel, pregatesc sacul lui Mos Craciun, am pus laolalta o groaza de oferte, toate de nerefuzat, atat de diverse si de fantastice, ca nici mie nu imi vine sa cred.

Si nu uitati de intalnirea de miercuri seara, de la Academie, ora 19:00, cand va astept cu pachete pentru copiii din Glodeanu. Intre timp le mai puteti cumpara una alta, dupa ce consultati listele pregatite de copii pentru Moshu’. Maria deja le-a cumparat cate ceva, ne-am intalnit pe fuga dupa plimbarea noastra (care a fost atat de epocala ca a ajuns si pe sticla) de la MTR.

Ah, si nu uitati sa intrati pe blogul lui Bibi, si sa imi spuneti ce lipseste si ce ar trebui schimbat. Haideti cu feedback-ul, va rog!