Este o postare lunga. Dar lunga de tot.

Mi-am pus on hold inboxul deja arhiplin de mailuri necitite, telefonul si mormanul de colete care asteapta sa fie inchise si insemnate si incarcate pentru maine. Apropos, eu am in momentul asta 15 cutii imense si vreo sase saci plini ochi cu de toate. La care se mai adauga mobila pe care o am in alt depozit, , un covor de la Raluca pe care inca nu l-am luat de la ea si cu mare nerabdare astept sa vedem cu ce veniti voi diseara.


Cadoul este pentru cei trei ani de blog, care se implinesc azi. Acum trei ani, prima postare arata asa: Burtica

Acolo era David, dar inca nu stiam ca urma sa fie baietel, Chiti avea aproape trei ani. Acum, Chiti face sase, David e mare si el, cuminte insa incapatanat ca un tauras veritabil, si in plus, il mai avem si pe Raducu. Si e o nebunie totala in casa noastra, nu stim cand trec zilele, orele, nu e timp sa respiri sa le linistesti, sa iei o pauza. Nu mai stim ce inseamna aia pauza. Ei sunt eroii nostri:

Deci a trecut ceva vreme. In cifre, treaba sta in felul urmator:

2 sarcini, 2 nasteri, 2 alaptari (una ongoing). Lectii de viata cu miile. Din toate punctele de vedere. As vrea candva sa am timp sa scriu despre asta, sincer.
870 de postari. Including this one. 870 de povesti, mai vesele, mai triste, mai cu poze, mai cu muzica. Frustrari, prostioare, chestii femeiesti, defulari, momente happy, intamplari funny.
Cireasa de pe tort? Cel putin 100 de persoane pe care am ajuns sa le cunosc datorita blogului. Toate femei minunate, extrem de diferite, care mi-au imbogatit in mod considerabil viata. Nu enumar. Am multe Andree, Raluci, Marii, Mihaele, Sabine, Diane, Alexandre, Loredane, Gabriele, Nicolete si inca cate altele. Toate una si una. O comunitate frumoasa si stransa. Nu stiu ce m-as fi facut fara ele, si zi de zi ma gandesc ca sunt binecuvantata ca am avut geniala inspiratie de a-mi face blog si de a le cunoaste.

Top Zelist: 136
Vizite: o medie de 624 de persoane pe zi. Unici: undeva in jur de 500. Pagini vizitate, aproximativ 1200 pe zi.

Nu credeam ca voi ajunge sa am aceste cifre. Nu a fost in intentia mea, insa nu pot sa zic decat ca ma bucura. Ma onoreaza dar mai mult decat atat ma obliga.

Asa ca, aniversarea asta este a voastra in aceeasi masura in care este a mea. Pentru ca deja, intr-o anumita masura blogul acesta este si al vostru, cei care ma cititi. Asa ca, pentru voi, v-am pregatit cateva suprize. De fapt eu nu am nici un merit, dupa cum ziceam am langa mine doamne minunate, care fac lucruri minunate, si doneaza pentru Bibi, iar eu nu sunt decat intermediarul, dintre voi si ele.

Mai intai, avem o sedinta foto, una speciala, cu de toate incluse, care este perfecta, mai ales in perioada asta, pentru ca va va ajuta sa oferiti niste cadouri de neuitat celor dragi. Sedinta este de la Baby Fotokolor, prin marea amabilitate a Cristinei, care a facut enorm de multe lucruri pentru Bibi in ultima perioada, si careia nu stiu, dar chiar nu stiu cum sa ii multumesc. Deci:

Sedinta foto pentru bebelusi

Oferta cuprinde:
– sedinta foto la tine acasa
– dureaza 2 ore
– se fac minim 300 de fotografii
– copilul poate fi schimbat in mai multe tinute
– un calendar a4 personalizat cu pozele copilului
– un album foto tip foto carte, dimensiune A4, 34 de pagini.
– o echipa inimoasa:)

Costul pachetului 150 de euro

Avem si cateva imagini, mai mult decat graitoare, privind calitatea si profesionalismul celor care se ocupa de photoshoot. Eu una nu ma satur sa le privesc, chiar daca pe unele din ele le tot privesc de ceva vreme:

Si pentru ca va garantez ca fotografiile dau dependenta, mergeti si pe blogul lor sa vedeti si mai multe fotografii.

Cadoul cu numarul doi, vine de la cea care m-a facut sa plang in spital, in urma cu doi ani si sapte luni, la nasterea lui David, cand i-a traznit prin cap sa imi trimita o gramada de trandafiri si ditamai crocodilul de plus, de am plans juma de ora cu lacrimi de crocodil.

Cadoul, superb de altfel, perfect pentru copii, acum in prag de Mos Craciun, consta in doua seturi Toywatch, pentru copii.

O nebunie de ceasuri, aveti aici detalii despre ele: Toywatch.

Pretul lor este de 400 RON/bucata si avem disponibile doua seturi cu curele interschimbabile si accesorii.

Multumesc mult, mult de tot, Andreea!

Cadoul numarul trei, de fapt sunt doua. O nebunie de parfumuri, naturale si extrem de ingenioase. Sunt doua pentru ca desi initial au fost trei, unul dintre ele s-a vandut inainte sa apuc eu sa il pun pe blog. Parfumurile sunt (unele din voi cred ca au ghicit deja ) de la Diana Bolojan, creatoarea Esentelor Ameliei – Les essences d’Amelie.

Primul este Grace, un parfum de puls.

„Grace” este un parfumel pe baza de ulei care aduna la un loc cele mai pure si minunate arome florale. Un parfumel aromaterapeutic care induce liniste si pace si ne face sa fim recunoscatori in fiecare zi pentru ceea ce ni s-a oferit…

Ingrediente: ulei de jojoba, ulei esential musetel roman, ulei esential lavanda, oleorasina de vanilie, absolut de iasomie, ulei esential ylang-ylang, ulei esential portocala rosie.
Cantitate: 10 ml
! Data fiind natura ingredientelor, va rog sa faceti un mic test de alergie pe o portiune de piele pentru a nu avea surprize neplacute.
Nota: Oleorasina de vanilie nu este solubila in ulei asadar este precipitata pe fundul recipientului cu bila impregnand intregul parfumel cu aroma de vanilie specifica.
Pretul: 40 RON

Al doilea parfum este La vie en rose, un parfum solid, cu un miros ametitor. Atentie, este o singura bucata, si altul numai este dupa cum veti observa daca intrati in magazinul Dianei de pe Breslo!

„La vie en Rose” este un parfum minunat, cald, cu o aroma pretioasa de trandafir Rosa Damascena. 
Ingrediente: ceara de soia nemodificata genetic, ulei de jojoba bio, absolut de trandafiri. 
Parfumurile Les Essences d’Amelie contin doar ingrediente pure si 100% naturale.
Gramaj: aprox 5 g.
Pretul 60 RON







Cadoul cu numarul patru, (ca de obicei sunt doua, nu unul :) ), vine de la o mamica, creatoarea brandului Chic Victim, careia ii sunt profund indatorata, intrucat mailul ei s-a ratacit acum mai bine de o luna, iar eu am uitat sa postez produsele pe care le-a donat ea. Si sunt superbe, credeti-ma. De fapt salul am vrut initial sa mi-l iau eu, insa din diverse motive prefer sa il pun aici, pentru voi.


Salul este din matase cruda, neprelucrata chimic, tesuta manual si vopsita cu ceaiuri si plante, adusa din Cambodgia. Este brodata de mana (de mana Antoanetei), cu aplicatii din matase, bumbac si margele de sticla. 


Pret: 300 RON


Al doilea produs de la Chic Victim este o bratara, creata special pentru Bibi. Bratara este elastica din bile nefatetate cu diametrul de 12 mm din cuart roz, cu accent in forma de fluture din portelan roz si margele de sticla. Pretul ei este 60 RON


Acestea fiind zise, vin la final si la cele patru cadouri mai pun si eu ceva, de la mine, pentru voi, dar mai ales pentru Bibi. 


Repet, le zic cadouri doar pentru ca la randul vostru le puteti face cadou mai departe, eu nu am nici un merit in toata treaba asta, tot meritul apartine celor patru doamne a caror generozitate este de admirat!


Deci, cadoul meu pentru voi (eu vi-l dau voua, voi ii dati banii lui Bibi :)):


Ce altceva va pot oferi decat niste margelute de la Lola. The one and only Lola. 


Si aici vom face in felul urmator. Ne vom juca un pic. Margelele sunt ale mele, facute special pentru mine, nu au fost fotografiate vreodata. Cine le vrea asa, pur si simplu, impulsiv, fara sa le vada inainte? Eu am dat pe ele 65 de euro, va invit sa dati si voi pe ele cel putin tot atat. Cine si le doreste atat de mult? Sa va vad!


Sper ca ati avut rabdare sa cititi pana la final, am o ora si patruzeci de minute de cand m-am apucat sa scriu postarea. 


Va multumesc. Pentru tot.


Si pe cand ma pregateam sa dau publish (de fapt cautam niste poze cu copiii, insa eram cat pe ce sa ma las pagubasa ca si-asa e enorma postarea), am primit un mesaj de la o buna si veche prietena, Diana. Care mi-a oferit una din cele mai faine surprize. Pentru ca va ofer, in premiera, filmuletul si cantecelul Danei Nalbaru  pentru Bibi. L-am primit in timp ce scriam postul, am fost prima care l-a vazut pe youtube. Si e superb!





Da-ti-l mai departe, va rog, sa ajunga peste tot!