O alta donatie pentru Bibi vine de pe malul marii, de la Fides Naturis. Multumim mult pentru gest!


Indian Tea

Săpun natural cu scorţişoară şi ceai negru – tonic
Un săpun revigorant care iţi va reda tonusul. Pentru lupta împotriva celulitei am combinat aceste 2 ingrediente, scorţisoară şi ceai negru, atât de comune, dar despre care nu bănuiam ce proprietăţi deosebite au. Scorţişoara stimulează circulaţia periferică, are proprietăţi antiseptice iar aroma sa puternică îţi trezeşte simţurile. Ceaiul negru intensifică arderea grăsimilor, are proprietăţi antioxidante combinate cu vitamina E şi C, neutralizează radicalii liberi şi împiedică îmbătrânirea prematură a pielii.
Conţine: uleiuri saponificate de măsline, palmier, cocos, sâmburi de struguri, decoct de ceai negru şi muşeţel, scorţisoara, pudră de ceai negru
Produsul are o greutate de ~70 g.
Preţ 10 lei/bucată. 
Nu este recomandat femeilor insărcinate, celor care alăptează, copiilor. Stoc 4 buc 

Coffee evening

Săpun natural cu cafea – scrub de corp anticelulitic
Pentru că nu reuşim să ajungem la centre sofisticate de spa sau cosmetică, pentru că timpul nu ne ajunge niciodata deşi ne dorim să facem ceva special pentru pielea noastră la fiecare duş, în fiecare zi şi mai ales pentru că se poate să avem parte de un tratament acasă, am creat un scrub intens şi delicat în acelaşi timp. Este intens datorită conţinutului ridicat de cafea care prin extractele şi vitaminele din compoziţia sa ajută organismul, refac celulele, redau frumuseţea şi strălucirea pielii. Delicat deoarece am folosit un adaos de ulei pe cât de banal pare pe atât de benefic pentru noi respectiv uleiul de muşeţel pentru a calma pielea şi a reduce iritaţiile. Muşeţelul ajută la eliminarea toxinelor din organism şi este recomandat pentru ingrijirea pielii sensibile şi deteriorate. Pielea va fi tonifiată şi va beneficia de o hidratare specială în acelaşi timp. Conţine: uleiuri saponificate de măsline, palmier, cocos, sâmburi de struguri, decoct de muşeţel, ulei de muşeţel, cafea
Produsul are o greutate de ~100 g.
Preţ 10 lei/bucată. 
Nu este recomandat femeilor insărcinate, celor care alăptează, copiilor.
Stoc 3 buc

Deepest secret 

Săpun intim natural cu coada şoricelului, pelin şi gălbenele
Orice femeie se confruntă cel puţin o dată în viaţă cu probleme de natură infecţioasă genitală. Pentru a preveni acest lucru trebuie să menţinem o igienă corespunzătoare fiind atente la produsele de îngrijire pe care le folosim. Deepest secret este un săpun natural intim scăldat în decoct de plante miraculoase pentru igiena intimă. Pelinul este recomandat pentru proprietăţile antiseptice în tratarea candidozelor şi vaginitelor atrofice. Datorită proprietăţilor dezinfectante, infuzia de coada-şoricelului este benefică în menţinerea unei bune igiene intime, ajută la tratarea secreţiilor vaginale şi anexitelor. Printre cele mai folosite remedii naturale în igiena intimă se numără cele pe bază de gălbenele pentru că au o acţiune antiinflamatoare, ameliorând scurgerile vaginale şi infecţiile de tipul candidozei. Uleiul esenţial de arbore de ceai este unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice, este puternic dezinfectant, antimicotic, antimicrobian, adjuvant în tratamente vaginale, cistită şi infecţii genitale.

Conţine: uleiuri saponificate de măsline, palmier, cocos, sâmburi de struguri, decoct de pelin şi coada şoricelului, albastru de metilen, ulei de gălbenele, ulei esenţial de arbore de ceai
Produsul are o greutate de ~90 g.
Preţ 10 lei/bucată. 
Stoc 3 buc 1 buc SOLD

Healthy hair 2 

Şampon natural solid cu pelin şi frunză de nuc
Am realizat o reţetă îmbunătăţită pentru Healthy hair cu: decoct de pelin şi frunze de nuc pentru că stimulează creşterea şi întărirea părului; mult ulei de cocos şi ricin pentru o spumă abundentă şi o curăţare delicată, pentru că îngrijesc scalpul şi hrănesc firul de păr; ulei de soia, măsline şi porumb pentru proprietăţile hidratante. La final am adăugat ulei de mentă pentru că este revigorant şi tonic şi ulei de tea tree pentru proprietăţile sale antimătreaţă.

Conţine: uleiuri saponificate de măsline, porumb, cocos, ricin, soia, infuzie de pelin şi nuc, ulei esenţial de tea tree şi mentă.
Produsul are o greutate de ~120 g.
Preţ 15 lei/bucată. 
Stoc 3 buc SOLD

Delicate baby

Ulei pentru masaj
Nimic nu este mai important pe lumea asta decât copii noştri şi sănătatea lor. Special pentru ei, am conceput un ulei pentru masaj fin şi delicat precum pielea lor scumpă şi dulce. Din uleiuri delicate precum cel de măsline şi cel de sâmburi de struguri pentru o hidratare supremă atent amestecate cu uleiul de jojoba şi cel de migdale dulci dedicate pielii sensibile, glicerină pentru proprietăţile sale emoliente, uleiuri de gălbenele şi muşeţel pentru că sunt antibacteriene şi cicatrizante şi 2 picuri de ulei de levănţică pentru proprietăţile sale calmante şi pentru un miros fin şi diafan.
Conţine: ulei de măsline extravirgin, ulei din sâmburi de struguri, ulei de jojoba, ulei de migdale dulci, ulei de gălbenele, ulei de muşeţel, glicerină, ulei de levănţică.
Preţ 30 lei / 100 ml 
Stoc 2 buc


Astept comenzile voastre!