In toata perioada asta eu am mai tacut, nu prea am mai zis nimic despre Bibi. Dupa care mi-am dat seama ca gresesc, pentru ca nu trebuie sa fac pauze. E adevarat, banii aproape ca s-au strans toti. Insa Loredana si cu Bogdan, vor avea nevoie de si mai multi. Au dosarul depus la banca pentru credit, urmand sa il introduca efectiv atunci cand vor avea stabilita data operatiei. Banii aia din credit sunt destinati cheltuielilor estimate pentru cele sase luni in care ei vor locui in Israel (deocamdata asta e varianta aleasa – ratiunile sunt multiple) ca sa efectueze si ultima parte a procedurilor post transplant.

Asta inseamna ca timp de sase luni, ei trebuie sa aiba bani pentru chiria unei locuinte, bani pentru inretinerea acesteia, bani pentru intretinerea lor, si bani pentru tot felul de lucruri neprevazute. Sase luni, in care ei vor fi intr-o tara straina, cu oameni straini, sase luni in care Bibi va fi supus la chimioterapii, radioterapii si 1000 de alte tratamente infiorator de invazive. Sase luni in care sistemul lui imunitar va fi atat de la pamant, incat si cel mai mic si neinsemnat virus ar putea sa faca ravagii si sa duca la complicatii nebanuite si nedorite.
Nu stiu cat vor obtine de la banca credit. Pentru ca vreau ca pana sa ajunga sa ia banii de la banca, sa aiba cat mai multi bani stransi din donatiile de la Romtelecom. Pentru ca mai avem o sansa la a aduna bani. Mai avem pentru inca o perioada de timp un numar de telefon, alocat special pentru Bibi, unde puteti dona. 2 Euro. Doar atat. Insa, dupa cum am dovedit in luna trecuta, cand in mai putin de o saptamana s-au trimis cate doi euro de peste 29000 de ori (!!!!), printr-un efort virtual si mediatic extraordinar, cred ca putem dovedi ca mai suntem in stare sa mai adunam cate doi euro de multe, multe ori.
Numarul la care puteti apela este asta:
Haideti, pe telefoane cu voi!