Aici, la Kiddy Shop pe blog e concurs mare, mai e putin putin pana la final, air eu nu am putut rezista sa nu ma bag si eu. De ce? Pentru ca imi e super simplu :). Si totusi greu! Ca nu am timp sa povestesc asa cum vreau despre Kiddy Shop. Si cat de mult imi place. Si cat de mult o plac pe Raluca, mama lui Kiddy Shop. Pe care nu o cunosc decat virtual, insa face parte din acea categorie de oameni pe care nu ai cum sa nu ii placi, mai ales cand iti impartasesc cu convingere pana la virgula parerile, principiile si stilul de viata.

De Kiddy Shop imi place ca e friendly. Si ca a crescut intr-un an cat altii in zece. Si ca aduce mereu ceva nou si au mereu chestii faine.

Imi mai place pentru ca (,) comunica. Comunica mereu pozitiv si frumos. Si considera partea educationala foarte importanta si parte integranta din business. Si aduc in business viziunea si principiile dupa care isi conduc propria familie.

Pe langa ceea ce vinde, Raluca gaseste mereu timp sa se informeze si sa isi informeze clientela. Si uite asa am ajuns la blog, pe care vi-l recomand cu mare, mare drag sa il cititi. Aveti acolo tot ce se poate sti pe tema babywearing, si cireasa de pe tort, cu exemplificari multe multe, aveti postari apropos de cum trebuie purtati, sau nu bebelusii, in care subiectele in discutie sunt vedetele. Eu am mancat pe paine, postarile respective, mi-a placut sa vad vedetele purtandu-si bebelusii (chiar daca unele din ele nu prea o faceau bine :)).

Si imi plac business-urile, mai ales cele mici, de nisa, pentru ca au acel touch personal, care face uneori cat 50% reducere. Imi place de Kiddy Shop pentru ca nici nu a fost nevoie sa ii rugam, si au contribuit si cu produse la campania pentru Bibi. Si l-au promovat pe Bibi, cel putin la fel de abitir cum am facut-o noi.

Cam atat, pentru ca nu pot mai mult. Insa va invit si pe voi acolo, va invit sa va dati cu parerea si uite asa, poate castigati un set demential de produse.

Bafta!!!