Familie. Doamna in rosu avea 47 de ani si cinci copii, din care doi erau deja la casele lor.  Vroia sa se inscrie la niste cursuri de cosmeticiana. „Cat traiesti inveti” zicea ea.

 Fost CAP

 Locul unde se tine mancarea pentru animale

 Un fel de staul

Copii. Mama lor mi-a zis ca sunt mai mereu bolnavi. De la toamna urmau sa faca naveta 6 kilometri pe jos, pentru ca scoala din sat urma sa se inchida la sfarsitul anului scolar.

 Scoala din sat. Cea care urma sa devina „fosta” scoala din sat

 Nea Marin. Cu opinii foarte vehement exprimate Si coerent. Anti Basescu.

 Grajdul viteilor.

 Camera principala a unei alte familii. Trei copii, parintii si bunicii

 Cuptorul familiei

 Bunica si nepotul. Bunica mi-a oferit cea mai gustoasa placinta dobrogeana cu putinta

Oameni simpli, sunt mult mai mult cei cu care am stat de vorba, pentru ca eu asta am facut in timp ce colegii mei fotografiau. Cu nea Marin am stat o ora si jumatate si am vorbit cate in luna si in stele. Astia sunt taranii dobrogeni, tarani care isi duc zilele de pe o zi pe alta, dar care mi-au pus in fata de la placinte la branzeturi si paine proaspat coapta, si nu m-au lasat pana nu am mancat tot. Tarani care imi spuneau cum isi dau laptele pe 60 de bani litrul si care ma intrebau cum sa supravietuiasca de la o zi la alta in conditiile acelea. 
Fotografiile imi apartin, au fost facute in aprilie 2010, in Dobrogea, in localitatile Cuiugiuc si Coroana, judetul Constanta.