Mai tineti minte cand va povesteam de Mamagama?

Well, acum vreo doua saptamani mi-au facut una din cele mai mari si placute surprize. In semn de multumire pentru faptul ca am vorbit despre ei si despre produsele lor, mi-au trimis doua tricouri cadou :). Treaba este ca as fi vorbit despre ei oricum, pentru ca tricourile lor sunt atat de frumoase si de faine incat nu aveam cum sa nu vorbesc, insa gestul de multumire m-a dat pe spate, la propriu. Asa ca, da, va las sa ma invidiati, mai am inca doua tricouri Mamagama, de care sunt tare mandra si pe care le-am purtat, de drag, in miez de iarna, pentru ca pur si simplu nu m-am putut abtine. Crazy or not, l-am purtat si pe cel cu spatele gol :) si mi-a fost tare ciuda ca nu am cum sa il afisez in toata splendoarea lui.

Ce e nou la cele doua tricouri, care au alta croiala fata de primul, este faptul ca sunt SPECIALE pentru burta unei gravide. Deci sunt mai lungi in fata si mai scurte in spate (si numai eu stiu cum aratam cu tricourile mele de sarcina care tipau pe burta mare, iar in spate faceau cute-cute) si in fata pe lateral au niste pense atat de finute, tocmai ca sa nu faca nici burta atunci cand nu o ai (cum e cazul meu de negravida purtatoare de tricouri de gravida) dar in acelasi timp sa se muleze perfect pe rotunjimile unei burti in crestere.

Ei, da, chestiile astea nu le vazusem prima data, nici nu aveam cum, si da, dupa trei sarcini si cautari indelungi de haine de bun simt pentru o femeie gravida, le vad si le apreciez la adevarata lor valoare. Si pot zice, oamenii astia chiar s-au gandit la toate.

Iata si cele doua tricouri:

 si detaliul care face different

Multumesc Ralu, multumesc Mamagama!