Luni am aflat de la o prietena buna ca fina lor, de numai 29 de ani este bolnava. Are leucemie si primele tratamente nu i-au facut decat si mai mult rau si singura varianta pentru ea acum este sa faca transplant. Are un baietel de aproape trei ani, de varsta lui David si mi se pare cumplit cand ma gandesc prin ce trece aceasta mama cand isi priveste copilul in momentul asta.

Are nevoie de transplant si are nevoie de bani. De foarte multi bani. Povestea ei o aveti aici, mai jos:

CRISTINA VIORELA NECULA ,IN VARSTA DE 32 ANI,OFITER LA O UNITATE MILITARA DIN BUCURESTI,CASATORITA SI MAMA A UNUI BAIETEL DE 2 ANI SI 9 LUNI,ESTE GRAV BOLNAVA DE LEUCEMIE SI ARE NEVOIE URGENTA DE AJUTOR PENTRU EFECTUAREA UNEI OPERATII DE TRANSPLANT DE MADUVA LA O CLINICA DE SPECIALITATE DIN STRAINATATE.   

IN DATA DE 18.01.2012 A FOST INTERNATA LA SPITALUL COLTEA DIN BUCURESTI,SECTIA HEMATOLOGIE,CU DIAGNOSTICUL DE LEUCEMIE LIMFOBLASTICA ACUTA SI A INCEPUT TRATAMENTUL CU CITOSTATICE, DAR FARA NICI UN REZULTAT FAVORABIL. 

IN URMA ALTOR ANALIZE EFECTUATE LA INSTITUTUL VICTOR BABES,DIAGNOSTICUL A FOST SCHIMBAT IN LEUCEMIE MIELOBLASTICA ACUTA NEDIFERENTIATA (M0) SI S-A INCEPUT UN NOU TRATAMENT CU UN ALT CITOSTATIC, DAR NICI ACEST TRATAMENT NU A DAT REZULTATE,STAREA EI AGRAVANDU-SE. 
MEDICII CARE O TRATEAZA AU RECOMANDAT CONTINUAREA TRATAMENTULUI IN STRAINATATE,LA O CLINICA SPECIALIZATA,IN VEDEREA EFECTUARII UNUI TRANSPLANT DE MADUVA.  


COSTURILE TRANSPORTULUI,TRATAMENTULUI SI A OPERATIEI,FIIND FOARTE RIDICATE (INTRE 120.000-150.000 DE EURO), RAPORTATE LA VENITURILE DE BUGETARI ALE FAMILIEI, SOTUL FIIND SUBOFITER LA ISU,II RUGAM PE TOTI CEI CARE NE POT AJUTA SA FACA DONATII BANESTI LA 
SUCURSALA BCR OBREGIA DIN BUCURESTI IN URMATOARELE CONTURI UMANITARE:  

RON – RO18RNCB0083120690880001; EURO – RO61RNCB0083120690880003.  

PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE FAMILIA NECULA POATE FI CONTACTATA LA NUMERELE DE TELEFON:0724278940;0726693344;0216843237.  


VA MULTUMIM FOARTE MULT.Cristina mai are si o pagina de facebook, nou creata, de catre prietena mea, Raluca Lungu, pe care va rog chiar sa o dati mai departe, sa se imprastie povestea Cristinei peste tot.


Ea este Cristina. Cristina sanatoasa si fericita acum un an si doua luni

Cristina acum, dupa primele sesiuni de chimioterapie

Acum, ce facem noi. De fapt nu noi, ca eu nu am avut nici o implicare, ci o alta prietena.
Antoaneta de la Chic Victim organizeaza in aceasta duminica un eveniment dedicat martisorului, in care puteti veni sa cumparati cadouri pentru doamnele din viata voastra. Aditional, in cadrul evenimentului vom servi mancare si dulciuri homemade si handmade, iar toti banii stransi din vanzarea bunataturilor se vor duce direct spre cazul Cristinei. 

Va asteptam pe 26 februarie la Din Casa (Constantin Coanda 18) sa cumparati martisoare si sa va desfatati cu dulciuri irezistibile. Printre dulciurile de acolo le veti regasi si pe cele ale prietenei mele, Papusha

Luna asta in care intram acum e luna Martisorului, e luna dedicata noua femeilor. Haideti sa ajutam o femeie, o mama in dificultate.