Nu am apucat inca sa va povestesc insa pe 8 Martie am fost printre cateva mamici rasfatate de catre Klorane.

Eu am ajuns abia pe final pentru ca l-am avut pe Radu care nu a vrut sa se desparta de bratele mele, mai ales ca in dimineata cu pricina l-am supus si la doua vaccinari indelung amanate. Nu aveam cum sa il scot din casa, abia incepusera cele 48 de ore de interidictie la plimbari, post vaccinare, asa ca am preferat sa il las in ritmul lui si sa stau cu el atat cat va trebui.

Deci spuneam ca am ajuns tarziu, chiar pe final, atat cat sa mai apuc sa schimb doua vorbe cu mamicile prezente acolo si cat sa fac si eu doua poze cu iepurasul.

In schimb, din povestiri am aflat ca fetele au fost rasfatate cu prajituri facute in casa, ceaiuri alese de la Bernschutz si o citronada dementiala. Si li s-a povestit despre produsele Klorane. Eu le stiu, pentru ca la David am folosit aproape in exclusivitate numai gama Klorane, iar la Radu, crema de curatare fara clatire este de baza in deplasari sau atunci cand nu mai ajung sa il spal la fund. Si imi plac. Imi plac pentru ca au un miros tare fain, care in mintea mea se potriveste tare bine cu mirosul de bebelus.

Imi pare rau ca nu am reusit si eu sa ajung de la inceput, insa imi pare enorm de bine ca am reusit sa ajung pana la urma, pentru ca in afara de faptul ca m-am intalnit cu prietene dragi, am reusit performanta de a ma reintalni cu  fosta colega de liceu pe care nu am mai vazut-o de cand am terminat liceul (ages ago!). Ce a urmat? Toata lumea a plecat, noi am ramas la povesti. Totusi, am avut ce recupera. Frumos de tot!

Asa ca multumirile mele eterne pentru invitatie catre Iuliana Serea, de la GMP PR, fara sa stie a reinodat o legatura veche de tot. Si multumesc lui Ovidiu Micsik pentru fotografiile cu iepurasul :)

Deci numai surprize frumoase de 8 Martie. Multumesc Klorane!