Dupa mai bine de sapte luni am scos si eu capul din barlog de vreo doua saptamani incoace si m-am avantat prin magazine. Ce am gasit?

  • fustele/rochiile asimetrice. big hit, big like, mi se pare cel mai tare trend din ultimii ani. mai lungi in spate, mai scurte in fata, impusca doi iepuri dintr-un foc (din preferintele mele, sa ne intelegem). Drept urmare, nu m-am putut abtine si m-am ales cu o rochie si o fusta. Cu rochia inca nu ma inteleg 100%, dar e un experiment si pentru mine. Fusta in schimb este „the shit” si cred ca o sa o port pana o fac ferfenita :) de mult nu am mai fost atat de indragostita de un obiect vestimentar.

  • matasea vegetala & poliesterul. Yach. E o invazie de materiale de acest gen, de la bluze la rochii, pantaloni, lungi, scurti. Nu suport. Nu imi plac nici cum se simt pe piele, nici cum arata. Si e plin de ele. Din pacate e plin de ele si la copii, si zau daca inteleg cum sa imbraci o fetita de doi ani in matasea aia vegetala, care numai fina nu este. beats me. 

  • dantela. well, aici nu zic nu. e o slabiciune de-a mea insa inca nu reusesc sa imi regasesc un stil propriu la capitolul purtat dantela, cu atat mai mult cu cat in 90% din timp eu sunt pe stilul boyfried – trashy – slouchy – you name it. Ma gandesc totusi ca un top de dantela ar merge cu niste blugi atarnatori…

Apropos de blugii stil boyfriend, vad ca a inceput si aici trendul lor, desi eu ii port cu succes si cu drag (si de leneee) de vreo trei ani… Insa promit sa incerc sa tin cont si de matusa noastra de la Sinaia, care fiind in vizita la noi saptamana trecuta, m-a batut la cap non stop sa imi scot picioarele la vedere, acum cat le am asa perfecte si sa las labartaturile mele de blugi pentru cand o sa am 50 de ani, varice si monturi la picioare :).

Voua ce v-a placut sau nu din ce e prin magazine?