Incepand de ieri a inceput etapa a doua de votare la Roblogfest. Asa ca va trebui cu totii sa o luam de la capt cu votarea, pentru ca voturile din prima runda nu se mai iau in considerare. Din 24 de bloguri am ramas 12, nu exista nici o surpriza in lista celor 12, doar bloguri cunoscute si din comunitatea noastra, a parintilor.

Acuma, evident ca eu pe mine vreau sa ma votati si sper sa vreti si voi asta. Inclusiv voi, cititorii mei, care nu ati comentat vreodata pe aici, insa care ma cititi zi de zi.

Da, mi-as dori acest premiu, ar fi un cadou frumos pentru aproape 3 ani jumate de blog si aproape 1000 de postari. Au fost discutii legate de valoarea acestui premiu, care pentru unii este discutabila. Eu il vreau si sunt complet sincera cand spun asta. Il vreau pentru ca este prima editie in care exista nisa de parenting si il vreau pentru ca din punctul meu de vedere ar fi un capitol de final (foarte personal) pentru campania de anul trecut desfasurata prin acest blog.

Deci, daca vreti sa votati si nu sunteti decisi cu cine (desi eu as vrea sa fiti siguri ca vreti cu mine sa votati), luati in vedere cateva aspecte:

  • daca blogul este intr-adevar de parinti si nu este un portal/site cu si despre copii si parinti (categoria este de BLOGURI)
  • care este istoricul fiecarui blog in parte, de cand este in blogosfera si ce transmite.
  • care a fost aportul fiecarui blog pana acum in online si offline
  • daca a adus plus valoare prin ceva.

Deci, votati-ma daca sunteti convinsi, daca nu, macar sa aveti in vedere aceste repere inainte de a va decide.

Ah, foarte important, cei care aveti deja conturi, este simplu ca Buna ziua. Va logati cu datele stiute, si vot. Dureaza doua secunde.

PS: Mai indraznesc sa va recomand la blogurile de muzica blogul Sabinei Ulubeanu, la blogurile de food blogul lui Adi Hadean si la blogurile colective Foto Union.

De ce? Pentru ca acel ultim criteriu pe care l-am trecut mai sus mi se pare cel mai important. Contemporania promoveaza muzica clasica, Adi Hadean pentru implicarea lui in promovarea mancarii sanatoase in gradinite, #farfuriicurate iar Foto Union pentru cele trei mari proiecte de anvergura realizate in ultimul an, Portret de femeie 1 si 2 si Portret de Familie.

Deci, pe mine ma votati aici:

VOTEZI la roblogfest 2012

Si feel free to share :)