Recunosc ca m-am dus complet lipsita de chef la filmul asta. Nu era nici intr-un mood foarte ok pentru filme „easy”, „de actiune” si cu tone de efecte speciale. Si cu gandul ca voi asista la un fir al povestii tras de par si pe alocuri stupid (din synopsis povestea mi s-a parut idioata rau, ca sa fiu completely honest). Insa uneori e bine sa te duci cu zero asteptari, ca, nah, s-ar putea sa pleci foarte incantat.

Mi-a placut filmul. Mi-a placut cum a fost realizat, mi-a placut machiajul (desi nu cred ca as vrea vreodata sa ajung sa traiesc intr-o asemenea societate!).

Mi-au placut peisajele la nebunie. Mi-a placut pustoiaca, Jennifer Lawrence, desi spre final m-a izbit asemanarea puternica cu o anumita domnisoara europarlamentara plina de succesuri si parca mi s-a mai dus din entuziasm. Anyway, fata arata de milioane, si promite ca si talent. La fel de milioane este Woody Harrelson. Filmul merita. E altceva, e un pic inedit, putin satira, chiar daca e evident ca abunda in clisee, in dulcele stil american. Nu se aud decat bubuituri de tun, in rest nimeni nu impusca pe nimeni, desi se trage la greu cu arcul.

Sunt curioasa cum o fi cartea si chiar o sa imi fac timp sa o citesc, ca am auzit ca a facut furori.

PS: Oare incepe si EBA sa se compare cu arcasa din film? Pe stilul unic al madamei Udrea? Nu m-ar mira nimic.

Ah, si abia astept sa vad Dark Shadows, in regia lui Tim Burton, evident cu Johnny Depp. Iata trailerul, pentru cine nu l-a vazut inca:

E genial :))))