Ieri am fost printesa. Pentru cateva ore am fost, am aratat si m-am simtit ca o printesa. Si a fost atat de bine si atat de ireal incat ma intreb si azi daca oare cumva nu am visat. Dar nu, a fost cat se poate de real, iar eu alaturi de alte multe printese de neam blogosferic am participat la cea mai frumoasa campanie de lansare a unei masini pe piata din Romania.  Printul a fost noul VW Beetle iar una din noi a avut sansa ca la final sa plece impreuna cu Printul intr-un drive test de sapte zile si sapte nopti.

Nu am fost eu norocoasa, deh, nu ai mereu noroc in dragoste, insa eu una m-am indragostit iremediabil de Prince Charming. Va las cu cateva fotografii, furate de pe Instagram.

De povestit o sa va povestesc in detaliu tot ce s-a intamplat, cum am fost rasfatate cand o sa am nitel timp, va spun doar ca am cunoscut cei mai faini oameni, Sorana Savu si echipa ei de la Premium PR, cei care s-au ocupat ca noi sa fim cele mai rasfatate si fericite printese cu putinta, baietii de la FotoUnion care au avut grija sa ne imortalizeze pe pelicula, baietii de la Obligo, care au fost o surpriza placuta si extrem de invioratoare si evident, ultimii dar nu cei din urma, gazdele noastre primitoare de la Porsche Bucuresti Nord.

Despre Print puteti afla mai multe aici: www.beetle.com, beneficiaza de o campanie de promovare geniala, eu m-am indragostit pana si de catalogul de prezentare, atat de bine este facut. Pe una din pagini troneaza un exemplar superb, langa care scrie: „They say it takes 30 seconds to fall in love. Now, you can turn the page” :). Yeap, indeed, it took less than 30 seconds for me to fall in love!

Va las cu pozele :)

PS: Palaria rosie ca focul am si castigat-o, este de la Fandacsia, si chiar daca nu as fi castigat-o, cu siguranta o cumparam, pentru ca se potriveste atat de bine cu mine, incat nu puteam sa plec fara de ea de la eveniment. Iar creatoarea Fandacsiei este pur si simplu fenomenala!