Aseara am fost la auditiile noului album Vama, 2012. Am gasit un auditoriu restrans, si pe baietii de la Vama un pic obositi (poate un pic mai mult, avand in vedere ca finalizasera albumul pe la 4 dimineata), insa vizibil usurati de faptul ca in sfarsit, dupa ani de zile, vreo patruzeci de melodii initiale, mii si mii de schimbari la versuri, orchestratie, mixari samd, albumul este gata. 

Am ascultat fiecare melodie cu sufletul la gura, am ascultat povestile legate de fiecare dintre cele 14 melodii si mi-au depasit orice asteptare. Albumul este poate cel mai bun album al lui Chirila de pana acum, si nu exagerez cand spun asta. Este matur, pe alocuri jucaus, uneori dureros, alteori foarte dureros. Este romantic, sentimental, vorbeste de iubire, sex si rani provocate de amor, insa in acelasi timp este provocator, scandalos, nervos si instigator. 
Care mi-a placut cel mai mult? De departe „Sa facem sex” si „Fata in boxeri si in tricoul alb”, cantec inspirat din una din postarile lui Tudor
Si totusi…. La fel de mult mi-au placut si Ultimul om (Doamne, ce sound are melodia asta!) si „Faust si Mefisto”. Sau „Intre cer si trecut”. Sau „Regatul meu pe un vis”. Sau „Rolul soarelui”… Sau melodia protest, care m-a atins intr-un mod dureros, pentru ca sunt din aceeasi generatie dezamagita si pierduta ca si Tudor, „Declar pierduta tara”
Recunosc, singura melodie care m-a lasat sa zic asa, mai rece, a fost ultima melodie de pe album, „Sa dansam” (nu sariti pe mine, sunt doar sincera).
Cand il puteti asculta si voi (si in sfarsit voi putea sa pun si eu on heavy rotation melodiile care imi plac)?
Pai, Vama isi lanseaza albumul in 16 mai, impreuna cu Gazeta Sporturilor, la pretul de 12,99 lei, iar pe 28 mai va asteapta la Sala Palatului, la concertul de lansare a albumului. Pe 16 dau fuga dis de dimineata la standul de ziare sa imi iau albumul iar pe 28 ma gasiti la Sala Palatului, il iau pe Ubi pe sus si merg sa cant  impreuna cu cei de la Vama…
Pana atunci, va las cu bridge-ul de la Sa facem sex
Teaser-ul albumului
Si promo-ul pentru concertul de la Sala Palatului.
Pe cei de la Vama ii puteti urmari pe site-ul lor oficial, pe facebook, pe twitter, si evident, il puteti citi pe Tudor pe blogul sau.  
Guys, va iubeam inainte, acum va iubesc si mai tare!