Postarea asta este despre cum daca vrei poti.

Este despre o doamna, care la fel ca multe altele, la un moment dat si-a luat inima in dinti si a pornit o afacere in mediul acesta autohton, care de cele mai multe ori numai prietenos nu este. Si atat de mult le admir pe aceste femei (ca sa fiu complet sincera, si sa nu par deloc „misogina” admir la fel de mult si barbatii care au asemenea initiative – so don’t acuse me ca tin partea sexului slab in aceasta ecuatie, da?) incat daca timpul mi-ar permite-o, le-as lua pe toate la rand si le-as scrie povestile, pentru ca as we speak imi vin in cap cel putin 20 de antreprenoare pe care le stiu personal si care merita toata atentia si lauda mea si a voastra.

Insa azi vom vorbi de una singura, despre care recunosc ca nu am vorbit pana acum, desi ii sunt clienta de ceva vreme si ar fi meritat sa o fac pana acum.

O cheama Claudia si a fost printre primele din Romania care a intuit potentialul fantastic pe care il au produsele bio si organice si a pornit Organic Baby. Il stiti? Sunt sigura ca da! Am urmarit de-a lungul timpului cum afacerea s-a dezvoltat, i-am urmarit pasii, atat din punctul de vedere al antreprenorului din mine, dar mai ales din punctul de vedere al clientului caruia i s-au acoperit niste nevoi de produse sanatoase.

Si imi place la nebunie ceea ce a facut Claudia din Organic Baby. Imi place pentru ca toata constructia siteu-ului este facuta ca la carte, procedura de comanda online este usoara si prietenoasa. Imi place ca aproape totul este in stoc si ca nu ai surprize neplacute. Imi place ca livrarile sunt realizate rapid si eficient. Pfff, poate va suna a limbaj de lemn, insa va asigur ca nu este. Pentru ca stiu ca in spatele a ceea ce noi vedem pe site este o munca enorma, sunt depuse in permanenta eforturi mari pentru a tine totul „up and going”, pentru ca totul sa se intample repede si clientul sa fie happy. De-asta vorbeam ca eu privesc totul prin prisma antreprenorului si a omului care in ultimii cinci ani a facut optimizari de activitati.

Dar cel mai mult si cel mai mult imi place omul care a facut toate aceste lucruri. Si cred ca sunteti de acord cu mine ca asa este, daca v-ati intersectat macar o data pana acum cu Claudia. Claudia a pornit totul, de la zero, Claudia a construit, piece by piece tot puzzle-ul acesta frumos care a devenit, azi, Organic Baby. Unul din cei mai mari pasi facuti in ultima vreme a fost achizitia rangali.ro, compania care de ani de zile importa cele mai cunoscute marci de produse eco si bio (printre ele Earth Friendly Baby si Earth Friendly Kids – care la noi in casa sunt nelipsite de mai bine de patru ani) si odata cu aceasta achizitie a reusit sa isi asigure inclusiv pozitia de importator, ceea ce ii da o si mai mare disponibilitate si control asupra a ceea ce ne vinde noua.

Este nevoie de mult curaj, credeti-ma. Este nevoie de enorm de mult curaj, in conditiile in care piata este plina de necunoscute, in conditiile in care dupa 22 de ani de la revolutie, mediul legislativ nu numai ca este instabil si se schimba de la o luna la alta, dar mai mult, este mereu impotriva antreprenorilor.

In cazul in care nu ati intrat pana acum, va recomand sincer, si fara absolut nici un partie pris, sa intrati pe site sa vedeti daca va face cu ochiul ceva :).

PS: Si nu, nu este post platit (va promit ca atunci cand va fi primul post platit pe blogul asta il voi anunta cu surle si trambite).

Este pur si simplu, felul meu de a-i multumi Claudiei pentru tot ceea ce face zi de zi, pentru toate eforturile pe care le depune in sustinerea Organic Baby, pentru produsele pe care le aduce si nu in ultimul rand pentru stilul ei de a lucra cu clientii. Omul chiar sfinteste locul, sa nu uitati asta vreodata. Multumesc Claudia si bafta multa in tot ceea ce faci in continuare!