Dupa o luuuuunga si dificila deliberare echipa celor de la Canah a decis care este ordinea castigatoarelor concursului . Deci, ca sa nu va mai tin in suspans:


Marele premiu, care consta in: o punga de faina organica din seminte de canepa, o punga de seminte decorticate de canepa si un flacon cu capsule cu ulei din seminte de canepa, in valoare totala 81,5 RON, merge laaaa: Dianaaaa!


Premiul pentru creativitate, care contine: o sticla de ulei din seminte de canepa cu busuioc si o ciocolata cu seminte de canepa, in valoare de 45 RON, merge direct la Monica, Foodie Family, care a facut o nebunie de tort de ciocolata. 


Cat despre carticica, tot Diana se va bucura de ea, cand o veni momentul :).


Fetelor, va astept cu detalii pe mail sau pe mesaje, pentru ca trebuie musai sa ne vedem in trei, sa va inmanez in persoana premiile. Nu se accepta curier sau Posta :)


Astea fiind zise, va mai anunt faptul ca premiile din acest concurs sunt sustinute financiar in integralitate de catre Jurnal din Burtica si ca odata cu acest concurs se incheie implicarea mea in campania online Canah.