Ce va spune Lilutesa? Un pic ciudat, nu-i asa? Eh, povestea din spatele Lilutesa este una tare frumoasa.   O puteti citi aici. Si chiar va rog sa o faceti, pentru ca este o lectie frumoasa despre cum poti sa impaci si viata de familie si cariera, din care toti avem de invatat.

La Lilutesa veti gasi haine pentru piticii vostri unice prin design si materiale, haioase, altfel, vesele, iesite din tipar.

Va mai spun doar ca Lilu vine de la Teodor Ilie si Tesa de la Ileana Anastasia, copiii Nicoletei, cea care este in spatele brandului Lilutesa si ca cei doi nazdravani asteapta zilele acestea cu nerabdare sosirea fratiorului lor :).
Ah, si vestea cea mare, ca incepand de azi, Lilutesa are si magazin online, asteptat de multa vreme, si ca trebuie neaparat sa intrati acolo, si sa luati ceva pustilor vostri. Daca nu ma credeti, va pun aici cateva exemple, insa sfatul meu sincer este sa dati o fuga virtuala si sa nu plecati de acolo cu cosul gol. Mai ales ca stocurile nu sunt mari, pentru ca evident, ca totul este fabricat manual.