Si eu si Radu mai reusim o data pe saptamana sa evadam in doi pret de cateva ore. Si atunci ce facem? Pai, mergem la filme de desene animate. Stiu, suntem iremediabil pierduti. Si totusi….

Am fost la Brave si la Ice Age 4. Si le recomandam cu draga inima, oricarui copil dar mai ales oricarui adult. Pentru ca sunt fun, sunt interesante si sunt magistral realizate.

Si daca despre Ice Age mai stiti una alta, si nu e vreo mare surpriza faptul ca in episodul 4 eroii isi continua aventurile (Scrat si aluna lui, totusi vin cu si mai multe intamplari, explicand de ce au migrat continentele si de ce a disparut Atlantida) in stilul obisnuit, apai Brave este cireasa de pe tort.

Accentul scotian este demential, peisajele create sunt breathtaking, iar povestea este de-a dreptul ingenioasa si plina de rasturnari de situatie. Cel mai mult mi-au placut cei trei frati ai Meridei, care fac prostii peste prostii si care sunt realmente adorabili.

Eu am vazut filmul cu Rebecca (dublat) si l-am mai vazut o data cu Radu (subtitrat). It was just as fun as the first time. Si trailerul chiar nu dezvaluie nimic din ce are sa se intample :)

Vizionare placuta!