Va spuneam aici ca am o dependenta dovedita pentru Instagram. Se pare ca nu numai eu :). Costin ne invita sa facem un top personal al fotografiilor urcate pe conturile noastre de Instagram si sa ne clatim ochii.

Mai intai de toate, eu o sa va fac un top personal al celor pe care ii urmaresc eu la randul meu: pe primul loc, de departe, se afla @konstruktivist. Il urmeaza intr-o ordine aleatoare: @finn, @ilein,  @markfe, @dirka, si @klodid iar de la noi, se detaseaza @themoise si @theradu. Daca vreti sa vedeti peisaje breathtaking si macro-uri inedite, vi-l recomand pe @cristiansutu.
Ce imi place la Instagram? Faptul ca am posibilitatea sa „vad” acelasi loc, din „n” perspective. Si credeti-ma ca e fantastic sa vezi cum fiecare isi pune amprenta si observa lucruri diferite. Am avut surpriza ca prin iunie, vreo cinci din cei pe care ii urmaream sa fie in acelasi loc, in Roma, si fotografiile lor, toate superbe, nu au avut aproape nimic in comun. 
Imi place ca e un loc curat, fain, ca nu exista messenger (si sper sa nici nu existe vreodata!), imi place noul update al aplicatiei (apropos de faptul ca iti poti crea propria harta a fotografiilor)
Ce nu imi place? Nu imi plac cheater-ii. Nici cei care folosesc IG ca sa urce fotografii facute cu camere super mega profesioniste, si nici cei care iau fotografii de pe internet si le urca pe contul lor. Spiritul Instagram este despre cu totul altceva. Gata cu vorbaria, sa trecem la fapte. Adica la fotografii.
Una din cele mai recente si cele mai dragi:

Favorita mea

Pe locul 2 intre cele mai „like-uite” fotografii ale mele. 46 in total. Pentru locul 1, asteptati pana la finalul postarii :)

Busteni-ul sub ploaie. M-a surprins cat de „vie” a iesit aceasta imagine.

O fotografie facuta cu telefonul. Asta apropos de ce se poate face cu un simplu telefon.

Fotografie cu poveste, ca de altfel marea majoritate a fotografiilor pe care le fac, insa asta ocupa un loc special in inima mea. 

Aici chiar nu cred ca e cazul sa spun de ce e printre favorite :)

 Fotografia „accident”, facuta de Rebecca, dar care m-a frapat prin combinatia  cromatica.

Si la final, fotografia care a atras cele mai multe priviri si like-uri pe Instagram, este, evident una cu niste picioare :). Ale mele, da. 
Restul fotografiilor le puteti vedea aici, sau daca aveti cont pe Instagram, userul meu este @mydanii. Voi pe cine imi recomandati sa urmaresc?