V-am povestit aici cum uneori si la cele mai insignifiante si altfel ignorate lucruri, stelele se aliniaza si am reusit ca exact atunci cand am ramas in pana de geluri de dus, cei de la AVON mi-au oferit unul in  pachetelul pentru testare.

De atunci si pana acum, gelul nostru s-a terminat, asa ca ne pregatim sa cumparam o noua portie, si de data asta o sa iau si samponul. S-a terminat, insa a fost unul din gelurile care au facut istorie in baia noastra, pentru ca a fost cel mai longeviv. Si cu trei copii, spalati in fiecare seara, care, fara exceptie intind si ei manutele sa le pui cateva picaturi sa „se spele si ei” va dati seama cat se consuma (cred ca o sa fac o postare separata despre cantitaile care se consuma saptamanal la noi, sa va distrati si sa va socati si voi un pic!). Asa ca mai bine de doua saptamani, pielea copiilor mei a fost rasfatata iar nasul meu a fost rasfatat cu mirosul fain si discret al gelului de dus. Nu am avut parte de iritatii, nemultumiri, decat eventual din partea copiilor care nu intelegeau de ce curge asa de greu si de ce le pun cateva picaturi. In rest, spuma multa, distractie pe masura si rasfat la maxim

Asadar, noi am devenit clienti fideli. Acum e randul vostru, pentru ca in continuare, din pachetelul minune primit de mine, inca mai am uleiul pentru masaj si crema pentru calmarea iritatiilor. Care sunt acestea:

Si revin cu propunerea din postarea trecuta: cine doreste sa le incerce si este si din Bucuresti (ca se le pot livra in persoana, si uite asa sa am si eu ocazia sa mai imi cunosc si eu macar o cititoare, sic), sa imi lase un mesaj aici, in comentarii,  iar eu, la finalul acestei saptamani trag la sorti si anunt catre cine se vor duce (sau mai bine zis, catre cine le voi duce eu). Prin urmare,  la pachet cu uleiul de la Avon si crema de fundulet, mai vine si o cafea sau o limonada :). Deocamdata o am pe Roxana, care si-a aratat disponibilitatea inca din prima postare sa le incerce, dar vreau multe, multe inscrieri :)

Ah, si in caz ca nu ati observat, in magazinul online al AVON aveti parte acum de multe si semnificative reduceri!

Deci, va astept cu mesajele! Bafta!