Unul din cele mai dificile lucruri cand ai mai multi copii este sa reusesti sa le acorzi tuturor aceeasi atentie. Ceea ce e si mai complicat cand unul din ei este inca mic, si foarte lipit de sanul mamei. Cu toate astea, ne-am propus si de cele mai multe ori ne-a si iesit, ca din cand in cand, sa petrecem putin „quality time” cu fiecare dintre ei. 

Avem momente in care baietii ies impreuna si noi fetele ne facem programul nostru. Fie ca pur si simplu ramanem acasa, pregatim o salata, desenam sau facem tot felul de prostioare din Fimo, sau mergem la un film ori sa vizitam ceva. Este extrem de important, pentru ca mai ales Rebecca este la varsta la care are nevoie ca timp de cateva ore sa fiu numai a ei si sa facem lucruri potrivite pentru varsta ei. 
Altfel, o seara cu toti trei acasa, in care sa zicem de exemplu ca incercam sa desenam, se transforma invariabil intr-un haos total, in care atentia mea este deviata catre David care stoarce tuburile de guase iar Radu arunca in toate directiile creioanele si pensulele (asta in situatia fericita in care nu incearca sa le manance sau nu varsa apa pe masa).

Una din destinatiile noastre favorite este mersul la film, si aici datorita fetelor de la Oxygen PR am reusit sa vedem in avapremiera cateva din filmele pe care fata mea le asteapta de ceva vreme. Fericirea maxima a fost la Brave si la ultimul vazut din seria Disney, Tinkerbell, The Secret of the Wings, unde a fost rasfat total, cu popcorn si ciocolata. 
Daca despre Brave am mai vorbit, iar mie mi-a placut atat de mult incat m-am mai dus sa il vad o data, impreuna cu Radu, depre Clopotica pot sa va spun ca este un film ideal pentru o „girls night out”. Este dragut, relaxant, prietenos, luminos, pozitiv, si nu in ultimul rand, haios. Asa ca va recomand din inima sa mergeti cu copiii, pentru ca va veti umple de culoare si de o stare de bine :). 
Multumi inca o data Oxygen PR si Forum Film pentru posibilitatea de a-l vedea in avanpremiera si Cinema City Sun Plaza ca ne-a primit :)