Mai sunt inca locuri pentru ziua de duminica la Larry Cohen. Detalii gasiti aici: http://www.ateliereledeparenting.ro/ateliere/cum-sa-iti-cresti-copilul-prin-joc.html. In caz ca nu stiti inca cine e Larry Cohen, va sfatuiesc sincer sa mergeti!

Sambata, adica maine are loc Maratonul Sporturilor pentru Dravet. Un eveniment in aer liber, in Herastrau la Roaba de Cultura, care are ca scop principal constientizarea publicului asupra acestui sindrom. Musai de mers, veti avea parte de mult mai multe surprize frumoase la fata locului.
Voi pe unde mai mergeti? Puneti aici in comentarii linkurile si eu le urc in postare. Si mi-ar placea sa fac din asta un obicei, si in fiecare vineri sa va dau o lista cat mai bogata de evenimente. Nu numai pentru parinti, promit :)

Update: nu stiu cum de am uitat de Startul International Babywearing Week, noroc cu Raluca:

Duminica socializare pe teme de babywearing:


Si aici e programul pe toata saptamana viitoare:

Si de Raw Generation: http://www.rawgenerationexpo.com/

O alta campanie de amploare, care incearca sa atraga atentia asupra faptului ca anual in Romania mor peste 1900 de copii cu varsta sub un an:
Campania Salvati Copiii de stragere de fonduri pentru combaterea mortalitatii infantile. Sambata si duminica in Mall Vitan poti cumpara un body cu (minim) 50 lei. 


…Şi alte activităţi pentru copii mai găsiţi în „Gazeta culturală a copiilor” la B24Kids.Blogspot.com

Multumesc fetele