Pentru ca v-am promis ca voi incepe in fiecare vineri sa va spun unde e de mers in weekend, insa nu sunt capabila sa ma ocup asa cum trebuie de asta, va spun doar ca gasiti la Anca lista tuturor evenimentelor de weekend unde puteti merge impreuna cu copiii : B24KIDS.

La care mai adaug eu ca inca mai puteti lua bilete la Lord of the Dance, care este maine, la Sala Palatului, spectacol la care copiii mei se duc pentru a doua oara (David) si a treia oara (Rebecca). Noi am zis pas de data asta, stam acasa cuminti cu mezinul si ii lasam pe bunici sa se bucure de o seara la spectacol impreuna cu nepotii mai mari :)

Altfel, aici gasiti cam ce se intampla sambata asta pentru noi, oamenii mari in urbe. Si aici, duminica.

Pe final este si Animest, programul pentru ultimele trei zile, vineri, sambata si duminica il gasiti aici.

Ieri in loc sa ajungem la Cranberries am ajuns la Taken 2. Il recomand doar in masura in care chiar nu aveti unde sa mergeti in alta parte. Calificativul dat de userii IMDb vorbeste de la sine: 6,8. Mai multe nu mai zic.

Ah, si nu uitati, mamici purtatoare de evenimentele de la finalul Saptamanii Internationale a Bebelusilor Purtati, AICI este programul complet al acestei saptamani. Iar in ultima zi, poza de final :)

Si pentru ca sigur, dar sigur, am uitat sa mentionez un loc interesant, feel free to comment.