Nu prea am facut eu pana acum recomandari de bloguri si pe de o parte imi pare rau de asta, pentru ca aproape zilnic dau peste cate un blog care ar merita, nu numai sa fie citit, dar mai ales sa fie promovat. Si nu vorbesc aici doar despre bloguri de pe nisa de parenting.

Ce m-a determinat sa fac totusi o recomandare? Simplu. Pe cea care este in spatele blogului „WAG Diary” am ajuns sa o cunosc mai intai virtual, dupa care, in mod firesc, cum s-a mai intamplat in atatea dati, am ajuns sa o cunosc si personal. Si mi se pare una din cele mai fascinante persoane.

In caz ca va intrebati de la ce vine „WAG”, va spun eu: „WAG” este un acronim folosit de tabloidele britanice, pentru a desemna „nevestele si prietenele fotbalistilor”, „Wifes and Girlfriends”.

Este o denumire asumata, poate cu un ton un pic auto-ironic (cel putin asa vad eu), pentru ca ea chiar este sotie de fotbalist. Si mult mai mult. Este mama a patru copii (ultimul venit pe lume are 3 saptamani :)), nascuti (natural) pe rand in Romania, Olanda si Elvetia. Este in acelasi timp una din cele mai implicate persoane in actiuni de caritate, gestioneaza in acest moment activitatea a doua asociatii (Provita – Valea Plopului si Asociatia George Ogararu pentru cultura si sport). Este miniona, diafana, plina de energie, educata, eleganta si mai mult, distinsa, calitate care nu vine cu pozitia din societate sau situatia financiara, ci pur si simplu te nasti sau nu cu ea.

Va recomand sincer sa o includeti in lectura voastra zilnica virtuala, sa cititi ceea ce scrie, dar mai ales sa va deschideti inima si mintea si sa invatati din experientele povestite, pentru ca sunt pline de adevar.

Ah, si aceasta postare o recomand mai mult ca oricare: Durerile unei mame. Motivele cred ca sunt evidente. Rezonez cu ea 100%.