Incepem saptamana in forta cu un concurs fulger pentru cititorii/cititoarele blogului nostru din Bucuresti :)

Diseara de la 19:30 ii luam pe David si pe Rebecca si mergem la Cinema City din Sun Plaza sa vedem noile aventuri ale lui Sammy (Sammy’s Adventures 2). Suntem fanii broscutei, inca de la primul film din aceasta serie, care pe langa povestea frumoasa si pozitiva (si mai ales ecologista) a avut si o coloana sonora de exceptie. Asa ca acum suntem cel putin la fel de nerabdatori ca si Rebecca sau David sa vedem prin ce peripetii mai trec protagonistii din primul film (si mai ales daca muzica aleasa se ridica la nivelul primei coloane sonore – eu cel putin).

Pe langa cele doua invitatii pe care le am eu pentru copii, mai am inca doua invitatii de cate doua persoane, pe care vi le ofer voua. Adica acestea doua:

Concursul este fulger, pentru ca as vrea sa mergem impreuna sa vedem filmul :) Aveti timp pana la ora 17:00 sa va inscrieti printr-un comentariu aici, la aceasta postare, urmand ca la ora 17:00 sa trag la sorti cele doua persoane care vor primi invitatiile. Nu am conditii, nu trebuie sa aveti copil/copii, puteti merge cu prietenul/sotul/prietena cea mai buna, cu cine vreti voi.

Ideal ar fi daca ati reusi sa veniti impreuna cu noi diseara, de la 19:30, insa daca nu, ne putem vedea undeva sa va dau invitatiile si sa mergeti voi in alta zi. Invitatiile sunt valabile de luni pana joi, la cinematograful Cinema City din Sun Plaza.

Iata si trailerul, ca sa va familiarizati un pic cu Sammy, in caz ca nu ati facut inca cunostinta:

Sammy 2 (Trailer) from CTM on Vimeo.

Multumirile mele merg catre Media Pro Distribution care ne-a oferit aceste invitatii, catre Cinema City – Sun Plaza, ca ne primeste si mai ales catre Cristina, stie ea de ce :)

Deci, cu cine ne vedem diseara? Bafta!