Ofertele de ieri s-au soldat, pe langa cei 300 de lei deja stransi (donatia Monicai pentru siragul de margele) cu alte propuneri de donatii. Asa ca aveti mai jos, pe alese:

De la Maria, care nu cred ca a stat vreodata, in vreo campanie deoparte avem asa:

Un set de zece carti, categoria grea, „chicklit” mai exact :). La 100 RON, plus, mega bonus, primul volum din trilogia Fifty Shades of Grey, tradus in romana :)

Un set din argint, la 75 RON (cercei si pandantiv)

Meniul Perfect al lui Gordon Ramsay, in romana, la 50 RON:

Acelasi Meniu Perfect, de aceasta data in limba lui Shakespeare, tot la 50 RON

Inca un set din argint, pandantiv, cercei si inel, la 150 RON

Conturile in care puteti face plata sunt urmatoarele:

Cont ron: RO72RNCB0128066546750001
Cont euro: RO91RNCB0676066546750001

Deschise la BCR Targoviste pe numele Ioana Stancescu



Despre Matei am mai scris aici si aici. Blogul lui este acesta, si nu uitati, ca puteti cumpara si fotografiile pe care le-am postat ieri aici.


Daca doriti sa cumparati ceva din lista de mai sus, o puteti face pur si simplu postand un comentariu mai jos, in care va exprimati dorinta de a cumpara (si ce vreti sa cumparati). In momentul in care primesc de la mama lui Matei, Ioana confirmarea ca au intrat banii in cont, o pun pe Maria in legatura cu fiecare dintre voi si va trimite produsele. Si nu uitati, dati-mi si mie un mail la mydanii arond gmail punct com, ca sa stam de vorba despre alte detalii.


Mai revin cu niste update-uri, pentru ca incep sa se adune lucruri frumoase. Si ma bucur. Ah, si dati vorba mai departe. Pe blogurile noastre, prin share-uri, cum vreti voi. Va multumesc!


Spor la cumparaturi :)